In English
In English

Satu Mansikkamäki uudeksi työkykyvalmentajaksi

Amikon työkykypalveluissa on aloittanut uusi työkykyvalmentaja, Satu Mansikkamäki. Satu on kokenut sosionomi (AMK), jolla on erikoisosaamista työkykykuntoutuksesta.

Satulla on monipuolista kokemusta aikuissosiaalityöstä, pitkäaikaistyöttömien työllistämisestä, mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä yrittäjyydestä. Laajan kokemuksensa ja koulutuksensa ansiosta hänellä on kyky ymmärtää monenlaisia työkyvyn haasteita ja löytää niihin ratkaisuja.

Satu auttaa työkyvyn haasteiden kanssa kamppailevia valmennettavia palaamaan takaisin työelämään. Hän käyttää ratkaisukeskeistä, mutta lempeän jämäkkää ja määrätietoista lähestymistapaa. Työkykyvalmentajana Satu toimii tiiviissä yhteistyössä työnantajien ja oppilaitosten kanssa.

Satun mukaan on tärkeää tukea valmennettavaa yksilöllisesti, jotta he voivat löytää omat vahvuutensa ja mahdollisuutensa. ”Koen työni merkityksellisenä ja innostun siitä, kun kuntoutuja rohkaistuu etenemään kohti tavoitteitaan ja löytää oman reittinsä takaisin työelämään.”

Satu toimii työkykyvalmentajana Tampereen toimipisteessä ja hän tekee myös töitä Jyväskylän, Porin, Vaasan ja Seinäjoen toimipaikoissa.
Vapaa-aika Satulla kuluu kädentaitojen tai vesiliikunnan parissa sekä koiransa kanssa lenkkeillen.

Satu ja Taavi_web

Lisää juttuja

Scroll to Top