In English
In English

Hyvinvoiva henkilöstö on tärkein voimavaramme

Hyvinvoiva henkilöstö on yksi tärkeimpiä voimavarojamme. Amiko-konserni panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin tarjoamalla henkilöstölleen Mielen Chat ja Sparri -palvelut alkaen 10.10.2023.

Mielen Chat ja Sparri ovat ennaltaehkäisevää matalan kynnyksen palvelua, joka mahdollistaa luottamuksellisen yhteydenoton ammattilaiseen chatin kautta 24/7 ilman ajanvarausta.

Mielen sparri-videovastaanotto tarjoaa aktiivista, selventävää tukea ja taitojen vahvistamista. Palvelu soveltuu esimerkiksi arjen kuormittavien tilanteiden käsittelyyn, stressinsäätelytaitojen vahvistamiseen sekä elämänhallinnan tukeen. Palvelua käyttäneet
ovat antaneet siitä erittäin positiivista palautetta.

Palvelu on luottamuksellista eikä siitä synny hoitosuhdetta eli työnantaja ei saa tietää, kuka palvelua käyttää. Huolehditaan yhdessä mielenterveydestämme ja toisistamme!

mielen chat

Lisää juttuja

Amiko Group - Jarno Salmela

Luo pohjoisen kasvutarinaa kanssamme

Etsitkö uusia haasteita työelämässä? Haluatko olla mukana luomassa jotain uutta ja merkityksellistä? Nautitko pohjoisen yöttömistä öistä ja lumisista talvista? Oulu saa oman aluejohtajansa, jonka tavoitteena on vahvistaa asemaamme pohjoisessa. Lisäksi laajennamme toimintaamme Rovaniemelle. Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus liittyä tähän matkaan! Pohjoisen osaajien arjen tukena Mielestämme työntekijöiden hyvinvointi on avain menestykseen.

Lue koko juttu
Scroll to Top