In English
In English

Verkkotilit ja Solmaster -kirjanpitoa ja kumppanuutta

Vuonna 1976 perustettu Solmaster on 47 vuodessa kasvanut merkittäväksi kemian alan toimijaksi. Yritys valmistaa monipuolisen valikoiman teollisuuskemikaaleja ja lattiapinnoitteita ammattilaisille ja omatoimirakentajille. Kuluneena vuonna Solmaster aloitti yhteistyön VerkkoTilin kanssa. 

Solmasterin työ kestävän kehityksen edistämiseen alkoi jo vuonna 1987, kun yritys aloitti kasviöljypohjaisten työstönesteiden kehittämisen. Pia Areva, Solmasterin tuotantopäällikkö, kertoo yrityksen peruspilareista: ”Solmasterin toiminnassa korostuvat asiakkaan kuunteleminen, kestävän kehityksen edistäminen oman innovatiivisen tuotekehityksen ja kotimaisen valmistuksen avulla sekä vahvat pohjoismaiset arvot, kuten luotettavuus ja rehellisyys.”

Vahva panostus ympäristöystävällisiin ratkaisuihin

Solmasterin sitoutuminen kestävään kehitykseen näkyy myös tuotevalikoimassa. Yli 45 vuoden aikana yritys on laajentanut valikoimaansa, ja merkittävä osa nykyisestä noin sadasta eri tuotteesta perustuu biologisesti hajoaviin luonnollisiin raaka-aineisiin. Pia Areva korostaa yrityksen arvoja: ”Toimintamme perustuu ympäristövastuuseen ja haluun edistää kestävää kehitystä.”

Yhteistyö VerkkoTilin kanssa: ratkaisu kirjanpitoon

Solmasterin yhteistyö VerkkoTilin kanssa alkoi tarpeesta löytää nopea ja luotettava ratkaisu kirjanpidon hoitoon. Pia Areva kertoo: ”Oma kirjanpitäjämme jäi eläkkeelle ja meidän piti miettiä, miten kirjanpito hoidettaisiin jatkossa. VerkkoTilit tuli kuvioihin suositusten kautta. He ymmärsivät tarpeemme, ja päätimme aloittaa yhteistyön.”

VerkkoTilit -yhteistyön laajuus: koko kirjanpito hoidossa

VerkkoTilit vastaa Solmasterin koko kirjanpidosta ja palkanlaskennasta. Toimiston valinnassa korostui lahtelaisen toimiston ja henkilökohtaisen palvelun merkitys. Areva kertoo: ”Tarvitsimme joustavan ja pienemmän tilitoimiston, jolla on kuitenkin pitkä kokemus alalta. VerkkoTilit täytti nämä kriteerit ja päätyi kumppaniksemme.”

”Tilitoimistoa valittaessa  on tärkeä tietää, millaista yhteistyötä yritys tarvitsee. Riittääkö pelkkä kuukausittainen tuloste tilijakson tapahtumista vai kaipaako myös asiantuntevaa sparrausta talousasioissa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Meille oli tärkeää, että saamme tilitoimistolta myös asiantuntevaa sparrausta”

Tuttu tiimi ja asiantuntevia neuvoja

Solmasterille tilitoimiston valinnassa oli ratkaisevaa, että heitä palvelee tuttu tiimi, joka tuntee yrityksen asiat. Pia Areva korostaa: ”VerkkoTilit on tarjonnut meille asiantuntevaa apua ja neuvontaa. Tiedämme aina, keneen voimme ottaa yhteyttä, ja saamme tarvittaessa nopeasti vastaukset kysymyksiimme.”

Päivittäistä yhteydenpitoa

Vuoden 2023 alussa aloitettu yhteistyö VerkkoTilin kanssa on ollut tiivistä ja yhdenpito päivittäistä. Pia Areva kiittelee myös VerkkoTileiltä saamaansa kiireapua kesän laskutuksessa.

”Olemme saaneet Verkkotileistä tarvitsemamme luotettavan kumppanin” Pia Areva päättää.

Verkkotilit kuuluu Amiko -konserniin. Mikäli kirjanpito ja talousasiat kaipaavat uudenlaista otetta niin ota rohkeasti yhteyttä! Tästä pääset lukemaan tarkemmin VerkkoTilit – palveluista. 

Solmaster_white_epoxy_floor_blogi

Lisää juttuja

Lemkem: Hiilineutraaleja kiinteistöjä ja energiaälykkyyttä

Lemkem on Suomen johtava uusiutuvan energian kokonaisratkaisujen tarjoaja ja vakavarainen alansa edelläkävijä. Lemkemin palvelu mahdollistaa minkä tahansa kiinteistön muuttamisen hiilineutraaliksi kuudessa kuukaudessa ja tuo samalla merkittäviä säästöjä kiinteistön energiakulutuksessa. Ratkaisuissa yhdistetään useita uusiutuvia energianlähteitä, kuten aurinkovoimaa ja  maalämpöä älykkääksi järjestelmäksi ja otetaan samalla ratkaiseva askel kohti vastuullisempaa tulevaisuutta. Yli 40

Lue koko juttu
Amikon kotouttaja vastaanottaa töihin tulevia osaajia lentokentällä

Helpotusta työvoimapulaan kansainvälisellä rekrytoinnilla

Hankaluus löytää osaavia työntekijöitä vaivaa yli puolta suomalaisista yrityksistä. Kaikille aloille ei yksinkertaisesti valmistu tarvittavaa määrää tekijöitä, vaan heitä täytyy houkutella Suomeen työn perässä. Amiko on pitkään työskennellyt kansainvälisen työvoiman parissa ja meillä onkin valmiit kanavat ja toimintamallit työperäisen maahanmuuton järjestämiseen rekrytoinnista kotouttamiseen. Työntekijöiden integroituminen keskeisessä asemassa Kaikille osapuolille on

Lue koko juttu
Scroll to Top