In English
In English

Helpotusta työvoimapulaan kansainvälisellä rekrytoinnilla

Hankaluus löytää osaavia työntekijöitä vaivaa yli puolta suomalaisista yrityksistä. Kaikille aloille ei yksinkertaisesti valmistu tarvittavaa määrää tekijöitä, vaan heitä täytyy houkutella Suomeen työn perässä. Amiko on pitkään työskennellyt kansainvälisen työvoiman parissa ja meillä onkin valmiit kanavat ja toimintamallit työperäisen maahanmuuton järjestämiseen rekrytoinnista kotouttamiseen.

Työntekijöiden integroituminen keskeisessä asemassa

Kaikille osapuolille on tärkeää että työntekijät viihtyvät uudessa kotimaassaan ja uudessa työssään ja että sopeutuminen uuteen ympäristöön käy mahdollisimman helposti. Tämä auttaa työntekijöitä sitoutumaan työhönsä ja uuteen kotimaahansa pitkäksi aikaa.

Sopeutumista uuteen ympäristöön helpottamassa meillä on oma kotouttaja, joka huolehtii maahan tulevien työntekijöiden käytännön asioista, kuten majoituksesta, liikkumisesta ja paikallisista pankkitileistä ja veroasioista. Tämä auttaa uusia työntekijöitä sopeutumaan uuteen ympäristöön. Kotouttajat varmistavat, että työntekijät saavat tarvittavan tuen ja ohjauksen myös työhön ja koulutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Kansainvälisen rekrytoinnin tehokas kumppani

Amikolla on vankka kokemus kansainvälisen työvoiman rekrytoinnista ja olemmekin luotettava kumppani yrityksille, jotka tarvitsevat osaavia työntekijöitä kotimaan rajojen ulkopuolelta.

Toimistomme Puolassa on helpottanut kotimaista tekijäpulaa erityisesti teollisuuden ja rakennusalan työtehtävissä jo useiden vuosien ajan. Välittämämme filippiiniläinen työvoima palvelee mm. hotelli- ja ravintola-aloilla, kiinteistönhuollossa, teollisuudessa ja hoiva-aloilla. Olemme Filippiinien hallinnon virallisesti hyväksymä työnantaja.

Mikäli sinulla yrityksesi kaipaa vahvaa ja osaavaa kumppania työvoimanhankintaan ja henkilöstöasioihin, ota rohkeasti yhteyttä ja hoidetaan asia kuntoon.

Amikon kotouttaja järjestää työhön tulijoiden maahantuloa
Amikon kotouttaja ottamassa vastaan hyväntuulisia filippiiniläisiä työntekijöitä. Järjestämme majoituksen lisäksi kaiken työhön tarvittavan, kuten  veroasiat kuntoon heti Suomeen tullessa.

 

Amikon kotouttaja vastaanottaa töihin tulevia osaajia lentokentällä

Lisää juttuja

Amikon muutosturvapalvelu tukee YT-tilanteessa

Muutostilanteet yrityksessä ovat tuskin koskaan helppoja liiketoiminnan tai työntekijöiden näkökulmasta. YT-neuvotteluiden jälkeinen aika on täynnä epävarmuutta ja haasteita, jotka vaikuttavat merkittävästi sekä yrityksen että yrityksessä työskentelevien sekä etenkin irtisanottujen työntekijöiden henkilökohtaiseen elämään. Tällaisessa tilanteessa tarvitaan ammattimaista tukea ja konkreettista apua, jolla vaikea tilanne käännetään mahdollisuudeksi niin yrityksen ja irtisanottujen henkilöiden

Lue koko juttu
Scroll to Top