In English
In English

Satu Mansikkamäki uudeksi työkykyvalmentajaksi

Amikon työkykypalveluissa on aloittanut uusi työkykyvalmentaja, Satu Mansikkamäki. Satu on kokenut sosionomi (AMK), jolla on erikoisosaamista työkykykuntoutuksesta ja ammatillisesta kuntoutuksesta.

Satulla on monipuolista kokemusta aikuissosiaalityöstä, pitkäaikaistyöttömien työllistämisestä, mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä yrittäjyydestä. Laajan kokemuksensa ja koulutuksensa ansiosta hänellä on kyky ymmärtää monenlaisia työkyvyn haasteita ja löytää niihin ratkaisuja.

Satu auttaa työkyvyn haasteiden kanssa kamppailevia valmennettavia palaamaan takaisin työelämään. Hän käyttää ratkaisukeskeistä, mutta lempeän jämäkkää ja määrätietoista lähestymistapaa. Työkykyvalmentajana Satu toimii tiiviissä yhteistyössä työnantajien ja oppilaitosten kanssa. Sadun valmennukseen pääsee Amikon ammatillisen kuntoutuksen kautta.

Satun mukaan on tärkeää tukea valmennettavaa yksilöllisesti, jotta he voivat löytää omat vahvuutensa ja mahdollisuutensa. ”Koen työni merkityksellisenä ja innostun siitä, kun kuntoutuja rohkaistuu etenemään kohti tavoitteitaan ja löytää oman reittinsä takaisin työelämään.”

Satu toimii työkykyvalmentajana Tampereen toimipisteessä ja hän tekee myös töitä Jyväskylän, Porin, Vaasan ja Seinäjoen toimipaikoissa.
Vapaa-aika Satulla kuluu kädentaitojen tai vesiliikunnan parissa sekä koiransa kanssa lenkkeillen.

Satu Mansikkamäki lemmikkinsä kanssa

Lisää juttuja

Hanne_Amiko tyokykypalvelu

“Amiko piti huolta, että asiat menevät maaliin”

Hanne Honkanen oli alle kolmekymppinen kokki ja ravintoloitsija, kun sidekudosreuma vei hänen kykynsä toimia ammatissaan. 13 vuoden ura salissa ja keittiössä oli ohi, konkurssivelat painoivat päälle ja olo oli näköalaton. – Tiesin, että haluaisin tehdä töitä ihmisten parissa, mutta kun ei ollut kokemusta mistään muusta työstä, en osannut ajatella muita

Lue koko juttu

Amiko työkykypalvelut ja yksilöllinen muutosturvavalmennus johti työllistymiseen

Amiko työkykypalvelut järjesti Horeca-alan yrityksen irtisanotuille työntekijöille työllistymistä tukevaa muutosturvavalmennusta. Työntekijöille järjestettiin infotilaisuus, jossa kerrottiin Amikon muutosturvapalveluista. Kaikki työntekijät päättivät lähteä mukaan valmennukseen. Kaikki valmennukseen osallistuvat päättivät hyödyntää valmennuksen palveluista henkilöarviointi ja kykytestausmenetelmiä; HPA-henkilökohtaisen profiilin analyysiä ja GIA-kykytestiä. Näistä valmennettava saa käyttöönsä arvokasta tietoa omista vahvuuksistaan, toimintatyylistään sekä kehittymispotentiaalistaan, tiedonkäsittelynopeudestaan

Lue koko juttu
Scroll to Top