In English
In English

Vastuullisuusohjelma antaa pohjan Amikon liiketoiminnan kestävällä kehittämiselle

Toimivat työmarkkinat, työurien pidentäminen, työn mielekkyys, tasa-arvoinen työelämä, osaamisen hyödyntäminen ja kehittäminen sekä osaavan työvoiman rekrytointi ovat Amikon liiketoiminnan ytimessä. Samalla ne ovat osa toimivan ja kantokykyisen yhteiskunnan elinehtoja.

Yhteiskuntavastuu on syvällä Amikon toiminnan ytimessä ja olemassaolon syyssä. Nyt haluamme koota toimintatapamme myös vastuullisuusohjelmaksi, jotta ymmärrämme itseämme paremmin ja voimme kehittyä suunnitelmallisemmin. Ohjelmalla sanoitamme arvomme ja toimintamme periaatteet sekä tunnistamme, mikä meihin vaikuttaa, mitä meiltä odotetaan ja mihin me voimme omalta osaltamme eniten vaikuttaa. Niin ikään tunnistamme tekemämme konkreettiset vastuullisuusteot, jotta voimme seurata, mitata ja arvioida niitä. Näin voimme kytkeä vastuullisuuden kiinteäksi osaksi liiketoimintamme kestävää kehittämistä.

Vastuullisuusohjelma toteutetaan vuoden 2023 aikana yhdessä kumppanimme Virnex Groupin kanssa. Ohjelmaa varten haastattelemme kumppaneitamme ja henkilöstöämme. Ohjelma julkaistaan tammikuussa 2024.

Kestävämmän työnelämän puolesta,
Jari Parkkinen, toimitusjohtaja

vastuullisuus_amiko

Lisää juttuja

Vastuullisuusohjelma antaa pohjan Amikon liiketoiminnan kestävällä kehittämiselle

Toimivat työmarkkinat, työurien pidentäminen, työn mielekkyys, tasa-arvoinen työelämä, osaamisen hyödyntäminen ja kehittäminen sekä osaavan työvoiman rekrytointi ovat Amikon liiketoiminnan ytimessä. Samalla ne ovat osa toimivan ja kantokykyisen yhteiskunnan elinehtoja. Yhteiskuntavastuu on syvällä Amikon toiminnan ytimessä ja olemassaolon syyssä. Nyt haluamme koota toimintatapamme myös vastuullisuusohjelmaksi, jotta ymmärrämme itseämme paremmin ja voimme

Lue koko juttu
Scroll to Top