In English
In English

Amiko auttoi yhdistämään opiskelut ja työn

Koulun ja työn yhdistäminen kiehtoo entistä useampaa, mutta onnistuuko se käytännössä?

”Töiden ja opiskelun yhteensovittaminen on onnistunut Amikolla hyvin. Sekä työpaikka että Amiko ovat joustaneet tarvittaessa”, Aino Kyllönen kertoo.

K-Marketissa työskentelevä Aino suorittaa töiden ohella graafisen alan tutkintoa LAB Muotoiluinstituutissa. Koulua on viitenä päivänä viikossa, töitä Aino tekee kahtena kolmena iltana. Ainon työnantaja on Amiko, vaikka hän on tällä hetkellä töissä K-Marketissa.

– Minun työvuoroni merkitään työvuorolistaan lyijykynällä, muiden työvuorot ovat valmiina Excelissä. Muuta eroa vakituisten työntekijöiden ja minun välillä ei oikeastaan ole, Aino kertoo.
Hän lisää, että töiden ja koulun yhteensovittaminen on onnistunut hyvin.

– Amiko oikeasti välittää siitä, mitä teen ja auttaa kaikin tavoin. Siitä tulee todella kiva fiilis.

Amikon HR-henkilö pitää säännöllisesti yhteyttä Ainoon. Näin kaikki pysyvät ajan tasalla viikkorytmeistä ja aikataulut saadaan sovitettua yhteen.

Amikolle on tärkeää, että jokaisen Amikolla työskentelevän asiat hoidetaan kunnolla ja laadukkaasti oli sitten kyseessä osa-aikainen tai kokopäiväinen työ. Aino allekirjoittaa amikolaisena tämän.

– Kaikki asiat on aina hoidettu nopeasti ja asianmukaisesti.

Aino vinkkaa opiskelujen ohella töistä haaveileville, että tärkeintä on olla rehellinen ja kertoa työnhakulomakkeessa avoimesti omasta tilanteestaan ja siitä, mitä työelämältä haluaa.

tyot-ja-opinnot

Lisää juttuja

Hyvinvoiva henkilöstö on tärkein voimavaramme

Hyvinvoiva henkilöstö on yksi tärkeimpiä voimavarojamme. Amiko-konserni panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin tarjoamalla henkilöstölleen Mielen Chat ja Sparri -palvelut alkaen 10.10.2023. Mielen Chat ja Sparri ovat ennaltaehkäisevää matalan kynnyksen palvelua, joka mahdollistaa luottamuksellisen yhteydenoton ammattilaiseen chatin kautta 24/7 ilman ajanvarausta. Mielen sparri-videovastaanotto tarjoaa aktiivista, selventävää tukea ja taitojen vahvistamista. Palvelu soveltuu esimerkiksi

Lue koko juttu
Scroll to Top