In English
In English

Tatiana työllistyi Amikon kautta Laatukorulle

Amiko työllistää kuukausittain satoja henkilöitä eri aloille pitkiin sekä lyhyempiin työsuhteisiin. Näin kesälomien jälkeen moni asiakasyritys etsiikin uusia tekijöitä riveihinsä.  Yksi Amikon kautta työllistynyt tekijä on Laatukoru Oy:ltä mielekkään työn löytänyt Tatiana Keränen.

– Muutin Helsinkiin lokakuussa 2020. Koronapandemia vaikutti työmarkkinoihin, enkä löytänyt heti työpaikkaa. Kesällä 2021 löysin kuitenkin Amikon, joka tarjosi kattavasti vuokratyötä eri aloilta, Keränen kertoo.

Laatukoru on varsin tunnistettu, vuonna 1972 perustettu suomalainen koru- ja kelloalan perheyritys. Verkkokaupan lisäksi Laatukoru palvelee asiakkaitaan 13 myymälässä. Laatukoru valmistaa korumallistojaan itse sekä edustaa alansa huippubrändejä. Työvoimatarve koru- ja kellomyymälöissä saattaa olla kausiluontoista, jolloin vuokratyövoima on oivallinen ratkaisu tarpeen täyttämiseen.

– Saatuani paikan, työskentelin ensimmäiset puoli vuotta vuokratyöntekijänä. Taisin suoriutua työstäni melko mallikkaasti, sillä puolen vuoden jälkeen siirryin suoraan yrityksen palkkalistoille myyjän tehtäviin, nyt täysipäiväisenä työskentelevä Keränen arvelee.

Vuokratyö – tehokas rekrytointikanava

Moni Amikon kautta työllistynyt saatetaan palkata myöhemmin asiakasyritykselle työntekijäksi. Usein kumppanimme käyttääkin vuokratyötä tehokkaana rekrytointikanavana, jolloin riski vakituisen työntekijän palkkaamiseen nähdään pienempänä. Vaikka Amikon liiketoiminta pohjautuu vuokratyöntekijöiden välittämiseen ja asiakasyrityksille tarjottuihin henkilöstöpalveluihin, iloitsemme uusien työurien mahdollistamisesta.

– Haluan kiittää Amikoa ja suosittelen lämpimästi tutustumaan vuokratyön mahdollisuuksiin! Yhteyshenkilöni Amikolla oli ammattimainen, ystävällinen ja mukava. Hänen kanssaan oli alusta asti mukava asioida. Työnhaku oli kokonaisuudessaan erittäin positiivinen kokemus ja viihdyn nykyisessä tehtävässäni Laatukorulla, Keränen toteaa loppuun.

Tarkasta avoimet työpaikkamme eri aloille.

laatukoru

Lisää juttuja

Yleisimmät työhaastattelukysymykset – varaudu vastaamaan näihin!

Yleisimmät työhaastattelukysymykset toistuvat työhaastattelusta toiseen – niihin kannattaa siis varautua! Työhaastattelut ovat jännittäviä tilanteita – samaan aikaan haluaa vakuuttaa haastattelijan oman työpanoksensa hyödyllisyydestä, mutta samaan aikaan on hyvä myös selvittää haastattelijalta lisää työnantajayrityksestä. Kun selvität yleisimmät työhaastattelukysymykset ja valmistaudut niihin, voi jännittää hiukan vähemmän. Haastatteluun valmistautuminen on kaiken a ja

Lue koko juttu
Scroll to Top