In English
In English

Overtron: ”Yllätyin, kuinka vaivaton ja nopea uuden työntekijän hakuprosessi oli!”

Overtron Oy:n kokemuksia Amikon rekrytointipalveluista

Autofiksaamopalveluita tarjoavan Overtron Oy:n toimitusjohtaja Jani Laukkanen tietää, kuinka työvoimapula vaimentaa kassakoneen kilinän ja toimiin on ryhdyttävä nopeasti. Syksyllä Laukkanen otti yhteyttä Amikon tuttuun yhteyshenkilöön ja kertoo nyt kokemuksiaan rekrytointiyhteistyön syvenemisestä.

– Tarvitsimme uutta vakituista työntekijää kiireellisellä aikataululla ja käännyin Amikon puoleen. Keskustelimme työvoimatarpeesta sekä hakuun liittyvistä ehdoista ja polkaisimme haun käyntiin. Suoraan sanottuna olin varautunut pidempään hakuaikaan, mutta soveltuvia henkilöitä esiteltiin minulle hyvin nopeasti, Laukkanen kertoo positiivisesta yllätyksestä.

Amiko vastaa Overtronin nopeaan työvoimatarpeeseen

Amiko saa kuukausittain satoja avoimia työhakemuksia sekä hakemuksia asiakasyritystemme avoimiin työpaikkoihin eri aloilla. Tästä huolimatta työmarkkinoilla on nyt pulaa osaavista työntekijöistä. Overtronilla luotetaan Amikon kykyyn löytää osaava työvoima nopeasti.

– Valitsin Amikon esittelemistä työntekijöistä sopivimman ja tapasimme haastattelun merkeissä. Palkkasimme työntekijän Amikon kautta ja hän työskennellyt meillä pian puoli vuotta. Työntekijä on suoriutunut työssään niin hyvin, että palkkaamme hänet pian omille kirjoille, Laukkanen ennakoi tulevaa.

Overtron Oy:n asiakastarina on oivallinen esimerkki siitä, kuinka tekijä löytyy nopeasti, kun alusta saakka on yhteinen näkemys siitä, millaista tekijää etsitään. Tulevissa rekrytoinneissa tunnemme jo toistemme työskentelytavat ja Overtronin tarpeet.

– Olen hyvin yllättynyt siitä, miten vaivattomasti ja nopeasti hakuprosessi meni läpi. Aion käyttää Amikon henkilöstöpalveluja tarpeen tullen jatkossakin. Amikon asiantuntijat selkeästi hallitsevat hommansa, Laukkanen päättää.

Yhteistyö jatkuu Overtronin kanssa. Tarkasta avoimet työpaikkamme eri aloille.

ovetron

Lisää juttuja

Yleisimmät työhaastattelukysymykset – varaudu vastaamaan näihin!

Yleisimmät työhaastattelukysymykset toistuvat työhaastattelusta toiseen – niihin kannattaa siis varautua! Työhaastattelut ovat jännittäviä tilanteita – samaan aikaan haluaa vakuuttaa haastattelijan oman työpanoksensa hyödyllisyydestä, mutta samaan aikaan on hyvä myös selvittää haastattelijalta lisää työnantajayrityksestä. Kun selvität yleisimmät työhaastattelukysymykset ja valmistaudut niihin, voi jännittää hiukan vähemmän. Haastatteluun valmistautuminen on kaiken a ja

Lue koko juttu
Scroll to Top