In English
In English

Overtron: ”Yllätyin, kuinka vaivaton ja nopea uuden työntekijän hakuprosessi oli!”

Overtron Oy:n kokemuksia Amikon rekrytointipalveluista

Autofiksaamopalveluita tarjoavan Overtron Oy:n toimitusjohtaja Jani Laukkanen tietää, kuinka työvoimapula vaimentaa kassakoneen kilinän ja toimiin on ryhdyttävä nopeasti. Syksyllä Laukkanen otti yhteyttä Amikon tuttuun yhteyshenkilöön ja kertoo nyt kokemuksiaan rekrytointiyhteistyön syvenemisestä.

– Tarvitsimme uutta vakituista työntekijää kiireellisellä aikataululla ja käännyin Amikon puoleen. Keskustelimme työvoimatarpeesta sekä hakuun liittyvistä ehdoista ja polkaisimme haun käyntiin. Suoraan sanottuna olin varautunut pidempään hakuaikaan, mutta soveltuvia henkilöitä esiteltiin minulle hyvin nopeasti, Laukkanen kertoo positiivisesta yllätyksestä.

Amiko vastaa Overtronin nopeaan työvoimatarpeeseen

Amiko saa kuukausittain satoja avoimia työhakemuksia sekä hakemuksia asiakasyritystemme avoimiin työpaikkoihin eri aloilla. Tästä huolimatta työmarkkinoilla on nyt pulaa osaavista työntekijöistä. Overtronilla luotetaan Amikon kykyyn löytää osaava työvoima nopeasti.

– Valitsin Amikon esittelemistä työntekijöistä sopivimman ja tapasimme haastattelun merkeissä. Palkkasimme työntekijän Amikon kautta ja hän työskennellyt meillä pian puoli vuotta. Työntekijä on suoriutunut työssään niin hyvin, että palkkaamme hänet pian omille kirjoille, Laukkanen ennakoi tulevaa.

Overtron Oy:n asiakastarina on oivallinen esimerkki siitä, kuinka tekijä löytyy nopeasti, kun alusta saakka on yhteinen näkemys siitä, millaista tekijää etsitään. Tulevissa rekrytoinneissa tunnemme jo toistemme työskentelytavat ja Overtronin tarpeet.

– Olen hyvin yllättynyt siitä, miten vaivattomasti ja nopeasti hakuprosessi meni läpi. Aion käyttää Amikon henkilöstöpalveluja tarpeen tullen jatkossakin. Amikon asiantuntijat selkeästi hallitsevat hommansa, Laukkanen päättää.

Yhteistyö jatkuu Overtronin kanssa. Tarkasta avoimet työpaikkamme eri aloille.

ovetron

Lisää juttuja

Amikon muutosturvapalvelu tukee YT-tilanteessa

Muutostilanteet yrityksessä ovat tuskin koskaan helppoja liiketoiminnan tai työntekijöiden näkökulmasta. YT-neuvotteluiden jälkeinen aika on täynnä epävarmuutta ja haasteita, jotka vaikuttavat merkittävästi sekä yrityksen että yrityksessä työskentelevien sekä etenkin irtisanottujen työntekijöiden henkilökohtaiseen elämään. Tällaisessa tilanteessa tarvitaan ammattimaista tukea ja konkreettista apua, jolla vaikea tilanne käännetään mahdollisuudeksi niin yrityksen ja irtisanottujen henkilöiden

Lue koko juttu

Verkkotilit ja Solmaster -kirjanpitoa ja kumppanuutta

Vuonna 1976 perustettu Solmaster on 47 vuodessa kasvanut merkittäväksi kemian alan toimijaksi. Yritys valmistaa monipuolisen valikoiman teollisuuskemikaaleja ja lattiapinnoitteita ammattilaisille ja omatoimirakentajille. Kuluneena vuonna Solmaster aloitti yhteistyön VerkkoTilin kanssa.  Solmasterin työ kestävän kehityksen edistämiseen alkoi jo vuonna 1987, kun yritys aloitti kasviöljypohjaisten työstönesteiden kehittämisen. Pia Areva, Solmasterin tuotantopäällikkö, kertoo yrityksen

Lue koko juttu
Scroll to Top