In English
In English

Lahti Basketball kehittää pelaajien yhteistyötä ja valmentamista Thomas Suomen palvelujen avulla

Thomas Suomen liiketoimintayksikön johtaja Hanna Haapanen kävi Pajulahden urheiluopistolla vetämässä Lahti Basketballin joukkueelle tiimipäivän, joka pohjautui joukkueen jäsenten henkilökohtaisiin vahvuuksiin.

Amiko Groupiin kuuluva Amiko Analysis tarjoaa Thomas Suomen palvelut. Thomas Suomen avulla onnistut rekrytoinneissa. Erilaisten analyysien ja henkilöarviointien antamien tulosten ja niitä hyödyntämään auttavien valmennusten avulla johdat henkilöstöä paremmin ja kehität tiimien ja koko työyhteisön toimintaa tuloksellisemmaksi.

Thomas Suomi on osa Thomas Internationalia, joka on yksi maailman johtavista henkilöarvioinnin palveluja tarjoavista yrityksistä.

– Avullamme mahdollistat henkilöstösi parhaan potentiaalin hyödyntämisen, tuet työhyvinvointia ja luot edellytyksiä kehittymiselle ja sitoutumiselle, Haapanen kuvailee.

Koko koripallojoukkueelle henkilöarvioinnit

Yhteistyö Thomas Suomen ja Lahti Basketballin välillä aloitettiin koko joukkueen, pelaajien ja valmentajien tekemillä HPA (Henkilökohtaisen Profiilin Analyysi) -arvioinneilla.
Thomas HPA, Henkilökohtaisen Profiilin Analyysi, kertoo työkäyttäytymisestä ja auttaa ymmärtämään itseään ja muita paremmin.

Kun työpaikan johto ymmärtää työntekijöiden erilaisia toimintatyylejä, henkilöstön osaamisen kehittäminen paranee ja henkilöstön tuloksellinen johtaminen on helpompaa. Myös uusien työntekijöiden rekrytointi helpottuu.

Koripallojoukkue on työyhteisö, jonka onnistuminen tiimityöskentelyssä mitataankin jokaisessa ottelussa.

Lahti Basketball teetti koko joukkueestaan, pelaajista ja valmentajista, Thomas HPA -analyysin ennen kauden alkua. Päävalmentaja Pieti Poikola kertoo Thomas HPA:n hyödyntämisestä toimivan joukkueen rakentamisessa.

– Kannustamme joukkueemme jäseniä antamaan ja ottamaan palautetta. Kun meillä on parempi tuntemus siitä, miten eri tavalla eri persoonat kommunikoivat on helpompi reagoida avoimeen palautteeseen ilman tarvetta jäädä kiinni siihen, miten palaute on annettu. Toisaalta tunnistamalla parhaan mahdollisen tavan antaa joukkuekaverille palautetta voimme auttaa sujuvoittamaan kommunikointia, Poikola sanoo.

Amiko Analysis ja Thomas Suomi

Vuonna 1981 perustettu Thomas International on psykometristen analyysien ja testien tunnetuimpia toimittajia maailmalla. Tuotteidemme avulla kehität henkilöstöäsi parempiin tuloksiin ja rekrytoit sekä pidät oikeat ihmiset yrityksessäsi.

Amiko Analysis on osa kotimaista Amiko Groupia. Thomas International tukee päätöksiä yli 32 000 yrityksessä ympäri maailmaa, 56 kielellä ja 60 maassa.

Thomas Suomen sertifioivat analyysimenetelmät Thomas HPA, GIA kykytesti ja TEIQue tunneälytesti ovat kansainvälisesti validoituja.

Amiko on Lahti Basketballin sponsori kaudella 2021–2022. Thomas Internationalin palvelutuotteet Suomessa tarjoaa Amiko Analysis, joka on osa Amiko Groupia.  

laba

Lisää juttuja

Hyvinvoiva henkilöstö on tärkein voimavaramme

Hyvinvoiva henkilöstö on yksi tärkeimpiä voimavarojamme. Amiko-konserni panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin tarjoamalla henkilöstölleen Mielen Chat ja Sparri -palvelut alkaen 10.10.2023. Mielen Chat ja Sparri ovat ennaltaehkäisevää matalan kynnyksen palvelua, joka mahdollistaa luottamuksellisen yhteydenoton ammattilaiseen chatin kautta 24/7 ilman ajanvarausta. Mielen sparri-videovastaanotto tarjoaa aktiivista, selventävää tukea ja taitojen vahvistamista. Palvelu soveltuu esimerkiksi

Lue koko juttu
Amikon kotouttaja vastaanottaa töihin tulevia osaajia lentokentällä

Helpotusta työvoimapulaan kansainvälisellä rekrytoinnilla

Hankaluus löytää osaavia työntekijöitä vaivaa yli puolta suomalaisista yrityksistä. Kaikille aloille ei yksinkertaisesti valmistu tarvittavaa määrää tekijöitä, vaan heitä täytyy houkutella Suomeen työn perässä. Amiko on pitkään työskennellyt kansainvälisen työvoiman parissa ja meillä onkin valmiit kanavat ja toimintamallit työperäisen maahanmuuton järjestämiseen rekrytoinnista kotouttamiseen. Työntekijöiden integroituminen keskeisessä asemassa Kaikille osapuolille on

Lue koko juttu

Lemkem: Hiilineutraaleja kiinteistöjä ja energiaälykkyyttä

Lemkem on Suomen johtava uusiutuvan energian kokonaisratkaisujen tarjoaja ja vakavarainen alansa edelläkävijä. Lemkemin palvelu mahdollistaa minkä tahansa kiinteistön muuttamisen hiilineutraaliksi kuudessa kuukaudessa ja tuo samalla merkittäviä säästöjä kiinteistön energiakulutuksessa. Ratkaisuissa yhdistetään useita uusiutuvia energianlähteitä, kuten aurinkovoimaa ja  maalämpöä älykkääksi järjestelmäksi ja otetaan samalla ratkaiseva askel kohti vastuullisempaa tulevaisuutta. Yli 40

Lue koko juttu
Scroll to Top