In English
In English

K-Market Munckinkatu: “Amikon avulla rekrytointi nopeutuu ja löydämme tekijät tehokkaasti”

Amikon henkilöstöpalveluiden avulla ratkaistaan työvoimantarve monille aloilla, joissa työvoimaa tarvitaan vaihtelevasti kausittain tai  nopealla aikataululla.

Yksi tyytyväisistä asiakasyrityksistämme on K-Market Munckinkatu, Hyvinkäällä. Yhteistyö on ollut onnistuneen mutkatonta molemmin puolin. Kauppias Sanna Järveläisen kokemukset Amikon toimintatavoista ovat olleet positiiviset.  

– Yhteistyömme Amikon kanssa on ollut hedelmällistä. Tarpeitamme on aidosti kuultu ja palvelut tarjottu juuri meidän tarpeisiimme. Amikon kautta olen hankkinut osaavia työntekijöitä niin tilapäisiin kuin vakituisiinkin henkilöstötarpeisiin, Järveläinen avaa muutaman vuoden kestänyttä yhteistyötä.  

Kaupan alan työpaikoissa työntekijöiden vaihtuvuus saattaa olla nopea, joten vakituisen työntekijän palkkaaminen koetaan usein työlääksi ja kalliiksi. Järveläisen mukaan hyvä vaihtoehto on hankkia työntekijä ensin vuokratyöntekijäksi. Kun sopiva tekijä on löydetty ja henkilö oppinut talon tavoille, vuokratyöntekijä on ollut helppo palkata suoraan yrityksen omille kirjoille. Näin on toimittu myös K-Market Munckinkadulla.  

– Rekrytointi on kokemukseni mukaan melko aikaa vievää. Kun annan Amikon tehdä työntekijöiden esikarsinnan, voin itse keskittyä paremmin ydinliiketoimintaan. Tietysti haastattelen itse parhaat hakijat, mutta Amikon avulla rekrytointi nopeutuu ja löydämme tekijät tehokkaasti. Minulle jää enemmän aikaa keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen, Järveläinen kiittelee.  

Amikolle jokainen asiakasyritys käsitellään liiketoiminnan tarpeet huomioiden. Yhteydenpito K-Market Munckinkadun ja kauppias Sanna Järveläisen kanssa on ollut henkilöstöasioissa välitöntä. Kun kokemukset ovat olleet hyviä, yhteistyö jatkuu varmasti pitkään.  

k-market

Lisää juttuja

Scroll to Top