In English
In English

Joutsenon Elementti: ”Kumppanuutemme henkilöstöasioissa toimii saumattomasti”

Joutsenon Elementti tuottaa betonielementtejä ammattirakentamisen tarpeisiin

Yrityksen pitkä historia ulottuu vuoteen 1953. Vuosikymmenet Joutsenon Elementti on lujittanut asemaansa markkinoilla ja tasaisesti kasvattanut liiketoimintaansa. Pitkän historian ja kasvutarinan taustalla on tinkimätön laatu sekä ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö. Joutsenon lisäksi yrityksellä on tehtaita Kotkassa sekä Kouvolassa.

Kun kauppa käy, tarvitaan tuotantoon runsaasti lisää käsipareja. Amikon henkilöstöpalvelut on auttanut yritystä rekrytoinneissa ja yhteistyö on sujunut mallikkaasti. Kouvolan tehtaan tuotantopäällikön Janne Pekkolan kokemukset yhteistyöstä Amikon kanssa puhuu toimivan yhteistyön puolesta.

– Yhteistyö Amikon kanssa on kestänyt yli viisi vuotta. Kumppanuutemme henkilöstöasioissa toimii saumattomasti ja Amikon väki todella osaa asiansa, Pekkola sanoittaa kokemuksiaan.

Joutsenon Elementillä on ymmärretty, että osaavista työtekijöistä täytyy pitää kiinni. Yrityksen tärkeimmäksi arvoksi on nostettu työntekijöiden hyvinvointi. Amikolta välitetään vuokratyövoimaa Joutsenon Elementille. Tiedämme, että jokaista työntekijää kohdellaan hyvin ja työntekijöitä kannustetaan etenemään uralla.

Yhteistyö jatkuu ja avoimia työpaikkoja Joutsenon elementin palvelukseen aukeaa tasaiseen tahtiin.

joutsenon-elementti

Lisää juttuja

Vastuullisuusohjelma antaa pohjan Amikon liiketoiminnan kestävällä kehittämiselle

Toimivat työmarkkinat, työurien pidentäminen, työn mielekkyys, tasa-arvoinen työelämä, osaamisen hyödyntäminen ja kehittäminen sekä osaavan työvoiman rekrytointi ovat Amikon liiketoiminnan ytimessä. Samalla ne ovat osa toimivan ja kantokykyisen yhteiskunnan elinehtoja. Yhteiskuntavastuu on syvällä Amikon toiminnan ytimessä ja olemassaolon syyssä. Nyt haluamme koota toimintatapamme myös vastuullisuusohjelmaksi, jotta ymmärrämme itseämme paremmin ja voimme

Lue koko juttu

Helpotusta työvoimapulaan kansainvälisellä rekrytoinnilla

Hankaluus löytää osaavia työntekijöitä vaivaa yli puolta suomalaisista yrityksistä. Kaikille aloille ei yksinkertaisesti valmistu tarvittavaa määrää tekijöitä, vaan heitä täytyy houkutella Suomeen työn perässä. Amiko on pitkään työskennellyt kansainvälisen työvoiman parissa ja meillä onkin valmiit kanavat ja toimintamallit työperäisen maahanmuuton järjestämiseen rekrytoinnista kotouttamiseen. Työntekijöiden integroituminen keskeisessä asemassa Kaikille osapuolille on

Lue koko juttu
Scroll to Top