In English
In English

Joutsenon Elementti: ”Kumppanuutemme henkilöstöasioissa toimii saumattomasti”

Joutsenon Elementti tuottaa betonielementtejä ammattirakentamisen tarpeisiin

Yrityksen pitkä historia ulottuu vuoteen 1953. Vuosikymmenet Joutsenon Elementti on lujittanut asemaansa markkinoilla ja tasaisesti kasvattanut liiketoimintaansa. Pitkän historian ja kasvutarinan taustalla on tinkimätön laatu sekä ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö. Joutsenon lisäksi yrityksellä on tehtaita Kotkassa sekä Kouvolassa.

Kun kauppa käy, tarvitaan tuotantoon runsaasti lisää käsipareja. Amikon henkilöstöpalvelut on auttanut yritystä rekrytoinneissa ja yhteistyö on sujunut mallikkaasti. Kouvolan tehtaan tuotantopäällikön Janne Pekkolan kokemukset yhteistyöstä Amikon kanssa puhuu toimivan yhteistyön puolesta.

– Yhteistyö Amikon kanssa on kestänyt yli viisi vuotta. Kumppanuutemme henkilöstöasioissa toimii saumattomasti ja Amikon väki todella osaa asiansa, Pekkola sanoittaa kokemuksiaan.

Joutsenon Elementillä on ymmärretty, että osaavista työtekijöistä täytyy pitää kiinni. Yrityksen tärkeimmäksi arvoksi on nostettu työntekijöiden hyvinvointi. Amikolta välitetään vuokratyövoimaa Joutsenon Elementille. Tiedämme, että jokaista työntekijää kohdellaan hyvin ja työntekijöitä kannustetaan etenemään uralla.

Yhteistyö jatkuu ja avoimia työpaikkoja Joutsenon elementin palvelukseen aukeaa tasaiseen tahtiin.

joutsenon-elementti

Lisää juttuja

Lemkem: Hiilineutraaleja kiinteistöjä ja energiaälykkyyttä

Lemkem on Suomen johtava uusiutuvan energian kokonaisratkaisujen tarjoaja ja vakavarainen alansa edelläkävijä. Lemkemin palvelu mahdollistaa minkä tahansa kiinteistön muuttamisen hiilineutraaliksi kuudessa kuukaudessa ja tuo samalla merkittäviä säästöjä kiinteistön energiakulutuksessa. Ratkaisuissa yhdistetään useita uusiutuvia energianlähteitä, kuten aurinkovoimaa ja  maalämpöä älykkääksi järjestelmäksi ja otetaan samalla ratkaiseva askel kohti vastuullisempaa tulevaisuutta. Yli 40

Lue koko juttu
Scroll to Top