In English
In English

InnoTools: ”Amikon parhaita puolia on henkilökohtainen ja mutkaton palvelu”

InnoTools Oy on erikoistunut sähköstaattisten tuotteiden valmistamiseen

Sähköstaattiset tuotteet pitävät sisällään uuden ajan viestilappuja, valkotauluja, tarroja, julisteita ja painoarkkeja. Kierrätettäviä ja innovatiivisia ratkaisuja organisointiin sekä asioiden visualisoimiseen myydään yli 30 maahan. InnoToolsin tärkeimmät markkina-alueet ovat Keski-Euroopassa, Pohjoismaissa sekä Yhdysvalloissa.

Vuonna 2016 perustetun InnoToolsin kaikki tuotteet valmistetaan Turun tehtaalla. Kun ulkomailta tehdään isoja tilauksia kiireellisellä toimitusajalla, tarvitaan tuotantoon ripeästi työvoimaa. Yrityksen toimitusjohtaja Mika Sjöholm luottaa henkilöstötarpeissa Amikon ammattilaisiin.

– Kokemukset Amikon rekrytointipalveluista ovat olleet erinomaiset! Parhaita puolia yhteistyössämme on ehdottomasti saamamme henkilökohtainen ja mutkaton palvelu. Voin varauksetta suositella Amikon palveluita, toimitusjohtaja Sjöholm suitsuttaa yhteistyötä.

innotools

Lisää juttuja

Amikon muutosturvapalvelu tukee YT-tilanteessa

Muutostilanteet yrityksessä ovat tuskin koskaan helppoja liiketoiminnan tai työntekijöiden näkökulmasta. YT-neuvotteluiden jälkeinen aika on täynnä epävarmuutta ja haasteita, jotka vaikuttavat merkittävästi sekä yrityksen että yrityksessä työskentelevien sekä etenkin irtisanottujen työntekijöiden henkilökohtaiseen elämään. Tällaisessa tilanteessa tarvitaan ammattimaista tukea ja konkreettista apua, jolla vaikea tilanne käännetään mahdollisuudeksi niin yrityksen ja irtisanottujen henkilöiden

Lue koko juttu

Amiko työkykypalvelut vahvistaa tiimiään

Amikon työkykypalveluissa on aloittanut uusi työkykyvalmentaja, Jasmine Jmaali. Jasmine on koulutukseltaan toimintaterapeutti (AMK), joka on täydentänyt osaamistaan työkykykoordinaattori- koulutuksella. Jasminen työkokemus koostuu muuan muassa asiakaspalvelu- ja vakuutusalan tehtävistä sekä mielenterveyspalveluista sosiaali- ja terveysalalla. Monipuolinen työkokemus auttaa ymmärtämään asiakkaiden tilanteita moniuloitteisesti ja löytämään ratkaisuja erilaisiin haasteisiin. Toimintaterapeutin koulutus tuo uusia menetelmiä

Lue koko juttu
Scroll to Top