In English
In English

Lemkem: Hiilineutraaleja kiinteistöjä ja energiaälykkyyttä

Lemkem on Suomen johtava uusiutuvan energian kokonaisratkaisujen tarjoaja ja vakavarainen alansa edelläkävijä. Lemkemin palvelu mahdollistaa minkä tahansa kiinteistön muuttamisen hiilineutraaliksi kuudessa kuukaudessa ja tuo samalla merkittäviä säästöjä kiinteistön energiakulutuksessa. Ratkaisuissa yhdistetään useita uusiutuvia energianlähteitä, kuten aurinkovoimaa ja  maalämpöä älykkääksi järjestelmäksi ja otetaan samalla ratkaiseva askel kohti vastuullisempaa tulevaisuutta.

Yli 40 vuoden kokemus energiatehokkuuden alalla on tehnyt Lemkemistä luotettavan kumppanin yrityksille, kunnille, kaupungeille, asunto-osakeyhtiöille ja maatiloille. Lemkemin asiakaskuntaan kuuluu myös valtavia kauppakeskuksia ja tunnetuimpia kohteita ovat esimerkiksi Kansallisooppera ja Eduskuntatalon Pikkuparlamentti.

Lemkem on Suomen suurin aurinkovoiman kokonaistoimittaja. Se tuo maahan, suunnittelee, asentaa ja huoltaa kaikki energiaratkaisunsa ja aurinkovoimalansa omalla asennustiimillään yhdistäen erilaiset uusiutuvat energianlähteet huoltovarmaksi ja älykkääksi kiinteistön energiaverkoksi.

Kestävän kehityksen energiaratkaisujen myynti on kasvanut viime vuosina voimakkaasti kattaen suurimman osan koko yrityksen liikevaihdosta. Se kuvastaa tämän ajan yhtä keskeisintä tavoitetta kohti hiilineutraalia ja kestävän kehityksen periaatteilla toimivaa yhteiskuntaa.

Onnistuneet rekrytoinnit kasvun tukena

Kasvuun tarvittavissa henkilöstötarpeissa Lemkem on tukeutunut Amikon apuun. Lemkemin eri toiminnoissa on tarvittu vahvistusta mm. myyntitiimeihin, aurinkovoimalan asennuksiin ja myös liiketoimintayksikön johtoon. Amiko on ollut tukemassa kasvavaa Lemkemiä löytämään osaavaa ja sitoutunutta henkilöstöä suorahaun ja vuokratyövoiman avulla. Yhteistyön tavoitteena on varmistaa, että Lemkemin tiimeissä on riittävästi oikeita osaajia viemään hiilineutraaliuden missiota eteenpäin.

Toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Henrik Lemmetty taustoittaa rekrytoinnin haasteita:

  • Etsimme osaavia ja sitoutuneita koko toimintaketjun hallitsevia henkilöitä. Amikon laajat verkostot ja rekrykanavat helpottavat löytämään ison määrän kandidaatteja ja ammattimainen prosessi auttaa seulomaan heistä sopivat ehdokkaat tarvittaviin rooleihin.

Henrikin mukaan rekrytoinnin prosessi itse tehtynä vie valtavasti aikaa omalta henkilöstöltä ja kaikkia tarvittavia huomioita ei kandidaateista useinkaan pystytä tekemään.

  • Amiko Executive Searchin suorahaku käyttää apuna Thomasin henkilöarviointeja ja niillä saadaan kandidaateista tunnistettua kussakin roolissa menestymisen kannalta oleellisia piirteitä ja ominaisuuksia. Laajalle ulottuvan hakuprosessin, luotettavien henkilöarviointien ja haastattelujen jälkeen rekrytoinnin voi tehdä huomattavasti luottavaisemmin mielin.

Jos energiatehokkaat ratkaisut ovat ajankohtaiset niin käy lukemassa Lemkemin sivuilta lisää heidän palveluistaan. https://lemkem.fi/

Kun liiketoimintasi kaipaa uusia avainhenkilöitä niin ota yhteyttä Amiko Executive searchin suorahakupalveluun:  https://www.amiko.fi/yrityksille/suorahaku/

Kun kaipaat lisäkäsiä ja apua henkilöstötarpeisiin, ota yhteyttä Amiko henkilöstöpalveluihin. https://www.amiko.fi/yrityksille/henkilostopalvelut/

Amiko auttaa Lemkemiä henkilöstötarpeissa

Lisää juttuja

Scroll to Top