In English
In English

Amiko työkykypalvelut vahvistaa tiimiään

Amikon työkykypalveluissa on aloittanut uusi työkykyvalmentaja, Jasmine Jmaali. Jasmine on koulutukseltaan toimintaterapeutti (AMK), joka on täydentänyt osaamistaan työkykykoordinaattori- koulutuksella.

Jasminen työkokemus koostuu muuan muassa asiakaspalvelu- ja vakuutusalan tehtävistä sekä mielenterveyspalveluista sosiaali- ja terveysalalla. Monipuolinen työkokemus auttaa ymmärtämään asiakkaiden tilanteita moniuloitteisesti ja löytämään ratkaisuja erilaisiin haasteisiin.

Toimintaterapeutin koulutus tukee Jasminen roolia työkykyvalmentajana monin tavoin. Ammattinsa mukana hän tuo uusia näkökulmia ja menetelmiä, joilla voidaan tukea kuntoutujia kohti työkykyä vastaavia tehtäviä. Jasmine on toiminta- ja työkyvyn asiantuntija, jonka ydinosaamiseen kuuluvat yksilön mahdollisuuksien, kykyjen ja tarpeiden arviointi suhteessa erilaisten työtehtävien vaatimuksiin.

Vapaa-ajalla Jasminen aika kuluu harrastusten parissa ja läheisten kanssa aikaa viettäen. Harrastukset Jasmine kokee erityisen tärkeiksi etenkin palautumisen näkökulmasta. Lomat Jasmine käyttää matkustamiseen, joka on hänelle intohimo.

Jasmine toimii työkykyvalmentajana Uudellamaalla, pääasiassa Helsingin toimipisteessä.

jasmine jmaali

Lisää juttuja

Yleisimmät työhaastattelukysymykset – varaudu vastaamaan näihin!

Yleisimmät työhaastattelukysymykset toistuvat työhaastattelusta toiseen – niihin kannattaa siis varautua! Työhaastattelut ovat jännittäviä tilanteita – samaan aikaan haluaa vakuuttaa haastattelijan oman työpanoksensa hyödyllisyydestä, mutta samaan aikaan on hyvä myös selvittää haastattelijalta lisää työnantajayrityksestä. Kun selvität yleisimmät työhaastattelukysymykset ja valmistaudut niihin, voi jännittää hiukan vähemmän. Haastatteluun valmistautuminen on kaiken a ja

Lue koko juttu

Satu Mansikkamäki uudeksi työkykyvalmentajaksi

Amikon työkykypalveluissa on aloittanut uusi työkykyvalmentaja, Satu Mansikkamäki. Satu on kokenut sosionomi (AMK), jolla on erikoisosaamista työkykykuntoutuksesta. Satulla on monipuolista kokemusta aikuissosiaalityöstä, pitkäaikaistyöttömien työllistämisestä, mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä yrittäjyydestä. Laajan kokemuksensa ja koulutuksensa ansiosta hänellä on kyky ymmärtää monenlaisia työkyvyn haasteita ja löytää niihin ratkaisuja. Satu auttaa työkyvyn haasteiden kanssa

Lue koko juttu
Scroll to Top