Kuljetusliike Taipale Oy  –  76 vuoden kokemuksella!

Kuljetusliike Taipale Oy on Jyväskyläläinen perheyhtiö, joka on erikoistunut kappaletavaran ja elintarvikkeiden kuljettamiseen sekä varastointipalveluihin. Liikenne painottuu Helsingin, Turun, Lahden, Hämeenlinnan, Tampereen, Seinäjoen ja Jyväskylän talousalueille. Yrityksessä työskentelee yli 300 logistiikka-alan ammattilaista ja kalusto koostuu yli 120:stä ajoneuvosta. Asiakkaita palvellaan myös erikoisjärjestelyjä vaativissa kuljetuksissa ja kokonaisvaltaisissa varastointipalveluissa. Taipale on osa suomalaista Kaukokiito-järjestelmää, joka on maan johtava yksityinen kuljetusjärjestelmä. Koko Suomen kattavien terminaali- ja linjaverkostojen ansiosta asiakkaat palvellaan Kaukokiidon kautta aina Hangosta Nuorgamiin.

Haemme Taipaleelle yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa pitkään työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu yhdistelmäajoneuvolla kappaletavaran ja elintarvikkeiden kuljettamista. Asemapaikkasi tulee olemaan Hämeenlinnassa ja mahdollinen elintarvikekuljetuksen asemapaikka on Järvenpäässä. Tehtävässä auttaa trukinkäytön osaaminen, jotta purkaminen ja lastaaminen onnistuu sinulta. Tässä tehtävässä voit olla alan osaaja tai vastavalmistunut, kunhan sinulla on tarvittavat luvat ja pätevyydet.

Tehtävässä edellytyksenä sinulla tulee olla Yhdistelmän ajoon vaadittava ajokortti, kuljettajan ammattipätevyys, digikortti ja kappale ADR. Työohjeistus ja muut erilliset ohjeistukset on Suomen kielellä, joten sinulla tulee olla hyvä Suomen kielen ymmärrys. Työ on pitkälti vuorotyötä. Työssä käytetään AKT Kuorma-autoalan työehtosopimusta. Työllistyt alkuun 6kk ajaksi Amikon työntekijäksi, jonka jälkeen siirryt asiakkaan kirjoille. Työt alkaa sopimuksen mukaan.

Voit tutustua asiakkaaseen osoitteessa https://taipale.net/. Työtehtävää voit hakea osoitteessa www.amiko.fi. Muistathan mainita hakemuksessa osaamisestasi ja kertoa itsestäsi. Lisätietoja saat Amikon Mikalta, 050 463 2668, mika.niemi@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

  • Alue: Kanta-Häme
  • Paikkakunta: Hämeenlinna
  • Toimiala: Logistiikka/Kuljetus
  • Haku päättyy: 07.12.2022 21:59
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 47133619

Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!