Kunnossapitoasentaja

Oletko sinä etsimämme kunnossapitoasentaja?

Pidätkö vaihtelevista työpäivistä? Haluatko työhösi monipuolisuutta liikkuvan työnkuvan myötä? Oletko haasteista syttyvä ongelmanratkaisija, jolla ei mene sormi suuhun koneiden oikutellessa? Jos mielenkiintosi heräsi, jatka lukemista, sillä etsimme kenties juuri sinua kunnossapitoasentajan tehtäviin.

Asiakasyrityksemme on yksi Suomen suurimpia betonituoteteollisuuden toimijoita. Heillä on vankan kokemuksen lisäksi halu kehittää tuotteitaan sekä toimintojaan entistä tehokkaampaan suuntaan. Asiakkaamme pyrkii toiminnassaan korkeaan laatuun ja ottaa huomioon kestävän kehityksen periaatteiden mukaisen työskentelyn. Heille asiakkaiden luottamuksen säilyttäminen on tärkeä toimintaa ohjaava tekijä, mutta he haluavat luoda myös omille työntekijöilleen hyvän työympäristön.

Etsimme sinua pitämään omalta osaltasi huolta siitä, että tehtaat pysyvät toimintakunnossa ja tätä kautta yrityksen toiminta tehokkaana. Sinun päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu huolehtia järjestelmien toiminnasta ja kunnossapidosta. Päiviisi sisältyy muun muassa vianetsintää, sähköisten komponenttien toiminnan testausta sekä eri laitteiden ja koneiden huolto- ja korjaustöitä.

Sinulla on vankka kokemus kunnossapitoasentajan tehtävistä ja kenties koulutuksesi tukee tätä tehtävää. Tehtävän luonteen vuoksi sinulta löytyy takataskustasi ajokortti sekä vähintään S2-luvat. Työssä vaaditaan S3-lupia, joten olethan valmis sähköturvallisuustutkinnon suorittamiseen. Autamme sinua tarvittaessa koulutuksen järjestämisessä. Jos sinulta onnistuu hitsaustyöt, niin kerrothan siitä hakemuksessasi.

Sinä olet työssäsi omatoiminen ja pidät haasteista. Sinä viihdyt itsenäisesti työskennellen, mutta tulet toimeen myös muiden kanssa. Työ on 2-vuorotyötä. Päätoimipaikkasi tulee olemaan Nurmijärvi.

Olisi hienoa saada sinut mukaan alan vahvojen osaajien tiimiin. Sinun ammattitaitosi avulla asiakkaamme pystyy ylläpitämään toimintaansa entistä tehokkaammin. Sinulle tehdään ensin 6kk määräaikainen työsuhde kauttamme, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä asiakkaan kirjoille. ​

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi etsimämme osaaja, täytäthän pikaisesti hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.amiko.fi. Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Janikalta janika.mitro@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

  • Alue: Uusimaa
  • Paikkakunta: Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, pk-seutu, Tuusula, Vantaa
  • Toimiala: Asennus/huolto
  • Haku päättyy: 21.08.2022 20:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: sopimuksen mukaan
  • Paikkojen määrä: 2
  • Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä
  • Ilmoitusnumero: 38663692

Hae tätä työpaikkaa!