Elementtityöntekijöitä

Kaipaatko uusia haasteita? Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa betoniteollisuudesta? Kaipaat fyysisesti raskasta työtä? Sinulla on ns. ruista ranteessa? Kiinnostuitko? Lue ihmeessä lisää!

Kaipaatko uusia haasteita? Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa betoniteollisuudesta? Kaipaat fyysisesti raskasta työtä? Sinulla on ns. ruista ranteessa? Kiinnostuitko? Lue ihmeessä lisää!

Haemme vahvasti kasvavalle asiakkaallemme ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ ulkoseinäelementtien valmistukseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen Kankaanpäähän.

Työssä rakennetaan erikokoisia betonielementtejä aina raudoituksesta valuun saakka. Perehdytys aikana työskentelet yhdessä työparin kanssa, tämän jälkeen työ on hyvin itsenäistä.

Etsimällämme henkilöllä on motivoitunut asenne työhön ja hyvä fyysinen kunto, sillä työ voi olla ajoittain fyysesti raskasta. Olet itseohjautuva, kätevä käsistäsi ja teet työsi ahkeralla otteella. Haluat oppia uusia asioita ja kehittyä työssäsi.

Aiemman kokemuksen betonityöstä katsomme eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. 

Palkkaus: peruspalkan lisäksi sinulle maksetaan työsuoritteen mukaista bonusta.

Edellytämme sinulta hyvää suomen kielen taitoa sekä työturvakortti katsotaan eduksi. 

Ensimmäiset 6 Kk:tta työskentelet meidän kautta jonka jälkeen on mahdollista siirtyä asiakasyrityksen kirjoille.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p.050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Pirkanmaa, Satakunta
  • Paikkakunta: Honkajoki, Ikaalinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Lavia
  • Toimiala: Rakennus- ja purkuala
  • Haku päättyy: 23.08.2022 21:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: Rakennustuoteteollisuuden TES
  • Paikkojen määrä: 5
  • Työ alkaa: Heti sopivien henkilöiden löydyttyä
  • Ilmoitusnumero: 43800059

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Johanna Laurila
Henkilöstökonsultti
0503780432
johanna.laurila@amiko.fi