In English
In English

Kotileena: ”Säästämme rutkasti aikaa rekrytoinneissa ja löydämme tekijät vaivatta”

Kotileena Oy tarjoaa monipuoliset siivouspalvelut eri puolilla Suomea

Kotileenalla on huomattu, että yksityishenkilöt käyttävät yhä enemmän kotitalouksien siivouspalveluita ja se tietää palveluntarjoajalle kasvavaa työvoiman tarvetta. Joka kuukausi Amikon avoimista työpaikoista löytyy useita avoimia työpaikkoja siivoukseen ja kiinteistönhuoltoon.

– Meillä on jatkuva tarve kotisiivouksen työntekijöille sekä alihankkijoille ja töitä on tarjolla usealla paikkakunnalla. Monenlaiset rekrytointipalvelut ovat tulleet vuosien varrella tutuiksi ja olemme tehneet yhteistyötä usean eri alan toimijan kanssa. Amikon henkilöstöpalveluiden kelkkaan hyppäsimme reilu vuosi sitten. Yhteistyö on ollut erittäin toimiva, Kotileenan toimitusjohtaja Petri Tikander linjaa.

Yrityksessä on ymmärretty, että motivoitunut työntekijä yltää parhaaseen työjälkeen ja näin ollen asiantuntemus rekrytointivaiheessa on kallisarvoista. Kotileenan tavoin monet Amikon asiakasyritykset arvostavat saumatonta yhteistyötä ja aitoa asiakaspalvelua.

– Olemme valinneet Amikon kumppaniksi työntekijöidemme rekrytointiin, sillä yhteistyön myötä säästämme rutkasti aikaa rekrytoinneissa. Alueidemme vastuuhenkilöt saavat Amikolta tiedon kiinnostuneista ja soveltuvista työntekijöistä suoraan sähköpostiin. Tämän jälkeen asiakaspalvelupäälliköidemme on helppo olla yhteydessä henkilöihin ja sopia työsuhteen yksityiskohdista, Tikander selventää työnjakoa.

Yhteistyön kautta Kotileena on löytänyt vaivattomasti ammattitaitoiset työntekijät ja Tikander uskoo yhteistyön jatkuvan Amikon kanssa pitkään.

kotileena

Lisää juttuja

Vastuullisuusohjelma antaa pohjan Amikon liiketoiminnan kestävällä kehittämiselle

Toimivat työmarkkinat, työurien pidentäminen, työn mielekkyys, tasa-arvoinen työelämä, osaamisen hyödyntäminen ja kehittäminen sekä osaavan työvoiman rekrytointi ovat Amikon liiketoiminnan ytimessä. Samalla ne ovat osa toimivan ja kantokykyisen yhteiskunnan elinehtoja. Yhteiskuntavastuu on syvällä Amikon toiminnan ytimessä ja olemassaolon syyssä. Nyt haluamme koota toimintatapamme myös vastuullisuusohjelmaksi, jotta ymmärrämme itseämme paremmin ja voimme

Lue koko juttu
Scroll to Top