In English
In English

Positiivinen ja tuloshakuinen valmennusote

Valmentajiemme asiantuntemus ja luotettavat henkilöarvioinnin menetelmämme auttavat asiakkaitamme kehittämään henkilöstöään liiketoiminnan tarpeiden mukaan. Toteutamme erilaisia valmennuksia, jotka on suunnattu joko yksilöille tai tiimeille.

Valmennustemme avulla voit parantaa työhyvinvointia ja -ilmapiiriä, kehittää johtajien valmiuksia ja taitoja tukea, ohjata ja innostaa tiimiläisiään saavuttamaan parhaat tulokset.

Ymmärrys yksilöiden vahvuuksista ja luontaisista toimintatavoista auttaa muodostamaan menestyviä tiimejä. Menestyskulttuuri houkuttelee ja sitouttaa niin nykyisiä kuin uusiakin lahjakkuuksia ja auttaa yrityksiä pitämään kiinni osaavista työntekijöistä, jotka ovat valmiita tuomaan osaamisensa ja panoksensa organisaation menestykseen.

Käytämme Thomas-henkilöarviointeja myös valmennuksen välineenä

Käytämme valmennuksissa apuna Thomas Internationalin psykometrisiä henkilöarviointeja. Ne auttavat arvioimaan henkilöiden työkäyttäytymistä, persoonallisuutta, kognitiivista kyvykkyyttä, tunneälyä ja motivaation lähteitä. Arviointimme avulla teet osuvia henkilövalintoja, rakennat toimivia tiimejä, tunnistat kehittämistarpeita ja luot yksilöllisiä kehityssuunnitelmia.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä ja keskustellaan,
miten voisimme parhaiten auttaa yritystäsi.

Hanna-Mari Haapanen

Liiketoimintayksikön johtaja
Scroll to Top