Henkilöstövuokraus

Tarvitsetko osaajia ja mielellään jo eilen?

Etsimme yritykseesi osaajat nopeallakin aikataululla

Amikon henkilöstövuokraus on nopea ja joustava ratkaisu työvoimantarpeisiin liittyvissä asioissa. Luotettavan kumppanin kanssa henkilöstövuokraus tuo liiketoimintaan helppoutta ja kustannusten läpinäkyvyyttä samalla, kun se vapauttaa asiakasyrityksen vaivalloisilta työsuhdehallinnan toimilta.

Laajojen verkostojemme ja tehokkaiden digitaalisten hakumenetelmiemme avulla löydämme sinulle oikeat osaajat oikeille paikoille nopeallakin aikataululla. Olemme erikoistuneet kaupan-, teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan- ja toimistotyön aloille.

Jätä oikeiden osaajien etsiminen meille! Henkilöstöpalvelualan ammattilaisina autamme yritystäsi kasvamaan parhaiden tekijöiden avulla – myös tiukoissa kiiretilanteissa.

Tarjoamme joustavia henkilöstövuokrauksen palveluita, jotta yrityksenne voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Rekry ja henkilöstövuokraus avuksi

Me Amikolla olemme erikoistunut löytämään työvoimaa muun muassa kaupan-, teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan- ja toimistotyön aloille. Välitämme uusia työntekijöitä joko rekrytointien tai henkilöstövuokrauksen kautta.

Henkilöstövuokraus on työsuhdetta joustavampi tapa saada yritykseen lisäkäsiä. Siinä työntekijää etsivä yritys vuokraa osaajan tarvitsemakseen ajaksi Amikolta sen sijaan, että palkkaisi hänet.

Joustavuuden lisäksi henkilöstövuokraus on tuo yrittäjälle myös helppoutta. Me huolehdimme vuokratyöntekijän palkanmaksusta, vakuutuksista ja työterveyshuollosta. Moni yritys käyttääkin vuokratyövoimaa säännöllisesti yllättävissä tilanteissa, kuten paikkaamaan poissaoloja, sijaisuuksissa, yksittäisissä projekteissa tai tasaamaan ruuhkahuippuja esimerkiksi joulun aikaan. Henkilöstövuokraus tuo nopean avun myös silloin, kun projekteissa ja kehityshankkeissa tarvitaan asiantuntijoita.

Sinä kerrot, minkälaista osaajaa etsit ja me hoidamme loput. Laajasta valtakunnallisesta verkostostamme löytyy useiden eri alojen erityisosaajia.

Jos kohdallesi löytyy Amikon henkilöstövuokrauksen kautta juuri sellainen osaaja, jota olet aina etsinyt, voit palkata hänet vuokrausjakson päätyttyä omaan yritykseesi.

Kolme syytä valita Amiko

  1. Nopeus
    Laajasta verkostostamme löytyy osaajia lukuisille eri aloille. Käytämme tehokkaimpia digitaalisia hakumenetelmiä ja kanavia työvoiman löytämiseen ja oikeiden tekijöiden seulomiseen.
  2. Helppous
    Sinä kerrot, minkälaista osaajaa tarvitset, me huolehdimme oikean henkilön etsimisestä, vuokratyöntekijän palkanmaksusta, vakuutuksista ja työterveyshuollosta. Sinä saat tekijän mutta me hoidamme puolestasi kaikki lakisääteiset henkilöstöhallinnon toimet.
  3. Joustavuus
    Välitämme uusia työntekijöitä joko rekrytointien tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimimme sinun tarpeesi mukaisesti. Olemme pidetty kumppani ja erikoistuneet löytämään työvoimaa niin kaupan-, teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan- kuin toimistotyön aloille.

Henkilöstövuokrauspalveluidemme avulla varmistat riittävät resurssit myös yllättävissä tilanteissa.
Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voisimme parhaiten auttaa yritystäsi henkilöstöasioissa!