In English
In English

Oletko kätevä käsistäsi? Nautitko hurtista huumorista ja mukavasta työilmapiiristä? Haluat työskennellä arkisin yhdessä vuorossa? Olet motivoitunut työntekoon ja pidät uusista haasteista? Hienoa! Meillä saattaisi olla sinulle töitä!

Haemme asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ siistiin sisätyöhön Ylöjärvelle määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tässä työssä keskityt yhteen työvaiheeseen, jossa vaaditaan hyvää peruskuntoa. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus tuotantotöistä, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä sinut perehdytetään tehtävään. Tärkeintä on halu ja motivaatio tehdä työtä.

Tarjoamme monipuolisen työn arvostetun työnvälittäjän kautta ja mahdollisuuden edetä alan huipputekijäksi.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, ahkera ja hänellä pysyy myös työkalut kädessä. Olet positiivinen tiimipelaaja, joka huomio myös työkaverit. Sinua odottaa mukava ja rento työyhteisö.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin yhdessä vuorossa.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kolahtiko?

Toimimme asiakkaallemme rekrytointikumppanina, käsittelemme saapuvat työhakemukset sekä vastaamme ensimmäisen vaiheen haastatteluista. Jätähän hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Automaatioasentaja

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 04.06.2024

Betonityöntekijä

Vakituinen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 04.06.2024

Kokenut teollisuuden sähköasentaja Loviisaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Itä-Uusimaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 04.06.2024

Elintarviketyöntekijä, Valkeakoski

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 06.06.2024

Tuotantotyöntekijöitä teollisuuteen Riihimäelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 27.05.2024

Pyöräkoneenkuljettaja

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 03.06.2024
Scroll to Top