Palvelutiskimyyjä

Oletko Sinä ulospäinsuuntautunut ja oma-aloitteinen asiakaspalvelija, joka nauttii ruokatuotteiden parissa työskentelystä? Etsimme nimittäin PALVELUTISKIMYYJÄÄ K-Supermarket Hyppyriin. Voisitko se olla sinä?

Työtehtäviisi tulee kuulumaan erityisesti hyvä asiakaspalvelu, tuotteiden houkutteleva esillepano sekä myynti. Työhön sisältyy myös kassatyöskentelyä ja tähän saat tarvittaessa koulutuksen. Saat työhösi kattavan perehdytyksen, joten olethan varustettu innokkaalla asenteella oppia uutta. Sinulla voi toki olla jo kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja taito käsitellä lihaa ja kalaa, mutta se ei ole edellytys. Kerro hakemuksessasi mitä kaikkea osaatkaan. Tarpeen mukaan työtehtäviisi kuuluu myös kaupan muut tehtävät. Toivomme sinulta halua kehittyä asiakkaita palvelevaksi huippumyyjäksi. Työ on ajoittain kiireistä, joten toivottavasti nautit pienestä paineesta ja sytyt tekemisen meiningistä.

Sinulla tulee olemaan työtä arviolta 30-37,5h/vko. Olethan valmis työskentelemään kaupan aukioloaikojen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin laita ihmeessä hakemus verkkosivujemme kautta. Lisätietoja saat Amikon Mikalta, p. 050 463 2668, mika.niemi@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Päijät-Häme
  • Paikkakunta: Lahti
  • Toimiala: Kauppa/myynti
  • Haku päättyy: 20.06.2021 20:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Osa-aikainen
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 31392245

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Mika Niemi
henkilöstökoordinaattori
050 463 2668
mika.niemi@amiko.fi