Työelämän asiantuntijapalvelut

Amiko auttaa monipuolisesti henkilöstöasioissa

Avullamme ratkaiset henkilöiden ja tiimien tehokkaan toiminnan. Uusien rekrytointien ja työtehtävien yhteydessä suosittelemme aina henkilöiden testauksia ja analysointeja. Lue lisää rekrytointipalveluistamme!

Työsuhdeasioiden konsultointi

Amikon avulla et jää koskaan yksin työsuhdeasioidesi kanssa. Autamme organisaatioita optimoimaan toimintojaan huomioiden henkilöstön koko potentiaalin. Palveluihimme kuuluu muun muassa työsuhdeasioiden konsultointi, johon sisältyvät niin palkka-asiat kuin työsopimuksiin liittyvät työlaki ja työehtosopimukset.

Ulkoistaminen

Onko yrityksessänne suhdannevaihteluita, yt-neuvotteluita, lomautuksia tai liian suuret kiinteät kulut? Kasvaako yrityksenne kovaa vauhtia, onko henkilöstöresursseista jo pulaa? Koetko, että henkilöstöresurssejasi hyödynnetään vajaasti? Me Amikolla autamme! Vuokratyöyrityksenä tarjoamme myös kokonaisvaltaisia ulkoistuspalveluja yrityksille.

Muutosturvapalvelut

Muutosturvapalvelu on valmennusprosessi, jonka tarkoituksena on osallistujien valmiuksien kasvattaminen oman työuran hallinnassa. Huolehdimme muutosturvapalvelun prosessista yritykselle ja kasvatamme prosessin osallistujien valmiuksia oman työuran hallinnassa monipuolisen työnhakujärjestelmän avulla.

Tutustu Amiko Groupin Amiko Työkykypalvelut Oy:n kattavaan palvelutarjontaan. Amiko Työkykypalvelut toimii eläke- ja tapaturmavakuutusyhtiöiden kumppanina ammatillisen kuntoutuksen palvelussa ja tarjoaa tukea organisaatioiden henkilöstön työkykyongelmien ratkomiseen jo varhaisessa vaiheessa.  Palveluissa on mukana myös muutosturvalain edellyttämät palvelut.