Versowood – kestävän kehityksen edelläkävijä

Tervetuloa tutustumaan Versowoodiin – innovatiiviseen, kestävään ja kasvavaan yritykseen, joka tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia! Meillä panostetaan henkilöstön kehittämiseen ja työntekijöiden hyvinvointiin, ja olemmekin ylpeitä siitä, että voimme tarjota työntekijöillemme laajan valikoiman etuja ja etuisuuksia.

Versowoodin voimavara -Intohimoinen elämänasenne ja osaava henkilöstö

Meillä Versowoodilla on selkeä visio ja tavoitteet, joiden saavuttamisessa työntekijöidemme panos on elintärkeää. Siksi panostamme henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet urakehitykseen. Tarjoamme hyvän toimeentulon ja työterveyshuollon.

Mielekäs ja inspiroiva työympäristö

Haluamme tarjota työntekijöillemme merkityksellisen, mukavan ja inspiroivan työympäristön, jossa he voivat kehittää taitojaan ja saavuttaa tavoitteitaan yhdessä tiimin kanssa. Yrityskulttuurimme perustuu yhteistyöhön, avoimuuteen ja rehellisyyteen, ja pyrimme luomaan ilmapiirin, jossa jokainen työntekijä tuntee olevansa osa yhteistä päämäärää.

Liity Versowoodin ammattilaistiimiin

Jos olet motivoitunut, osaava ja haluat olla mukana rakentamassa kestävämpää tulevaisuutta, tule mukaan Versowoodin kasvutarinaan. Meillä sinulla on mahdollisuus työskennellä kehittyvässä ja innovatiivisessa yrityksessä, joka tarjoaa sinulle laajan kirjon mahdollisuuksia ja etuja. Liity Versowoodin ammattilaistiimiin ja aloita matkasi alan huippujen joukossa!

Avoimet työpaikat Versowood

Versowoodin avoimet työpaikat.

Tuotantotyöntekijöitä Versowood Oy:lle

Onko sinulla kesätyöt vielä haussa? Miltä kuulostaisi monipuolinen tuotantotyö kotimaisen metsäteollisuuden edelläkävijäyhtiössä?

Tuotantotyöntekijöitä Versowood Oy:lle Riihimäelle

Etsimme reippaalla asenteella varustettuja tyyppejä tuotantotyöhön, oletko sinä yksi heistä?

Versowoodin henkilöstö kertoo:


"Yllätyin positiivisesti tästä hyvästä yhteishengestä"

— Ossi Kirmonen
Liimapuutehtaan työntekijä

”Töitä riittää, nyt ja uskoakseni myös tulevaisuudessa”

— Mikko Siuko
Kunnossapidon työntekijä

”Täällä on töissä hyviä tyyppejä”

— Mikko Flink
Sähköasentaja

”Yllätyin siitä kuinka paljon Versowood panostaa turvallisuuteen”

— Xinlei Du
Myynnin projekti-insinööri


Sari Sandberg
Järjestelmäasiantuntija, tietohallinto

Näin tämän paikan ilmoituksen paikallisessa sanomalehdessä ja päätin sitten hakea sitä, kun se kuulosti ihan mun duunilta. Täällä on paljon erilasia toimialoja ja uutta opittavaa riittää joka päivä. Yhtiö haluaa koko ajan kehittyä ja kasvaa. Täällä on paljon erilasia toimialoja ja uutta opittavaa riittää joka päivä. Yhtiö haluaa koko ajan kehittyä ja kasvaa.

Hannu Aaltonen
Tuotannon esimies

Päädyin Versowoodille, kun opiskelin ja olin täällä aina kesät töissä. Viimeisenä opiskeluvuotena sain kesäharjoittelupaikan työnjohtajana. Mut otettiin tosi hyvin vastaan, järjestettiin hyvä perehdytys ja sitä kautta oli helppo päästä työhön sisään. Mukavia ja rentoja työkavereita, ammattilasia ja heiltä voi aina pyytää apua, jos sitä tarvii. Tämä on sellainen jatkuvasti eteenpäin menevä firma ja on kiva huomata, miten oman työhistorian aikana täällä on tehty paljon investointeja ja hankintoja.