In English
In English

Etsimme yksikönpäällikköä Saipulle Jyväskylän seudulle. Työllistyt suoraan asiakkaallemme ja tehtävässäsi tulet vastaamaan Jyväskylän alueen projektien hankinnasta ja toteutuksesta. Kasvavan toiminnan myötä myös vastuusi ja roolisi kasvavat.

”Saipu-STT on talotekniikan moniottelija, jolla on yli 70 vuoden kokemus alalta. Saipu tarjoaa kattavan valikoiman talotekniikkaurakointipalveluita suunnittelusta ylläpitoon ja meidän missiomme on tarjota asiakkaillemme kustannustehokkaita ja innovatiivisia taloteknisiä kokonaisratkaisuja, jotka huomioivat terveyden ja ympäristöystävällisyyden. Visiomme on olla halutuin kumppani talotekniikkaratkaisujen toteuttamisessa. Saipun arvot perustuvat luotettavuuteen, vastuullisuuteen, sitoutumiseen ja innovatiivisuuteen, jotka ohjaavat toimintaamme ja päätöksentekoamme.”

Mistä työtehtäväsi muodostuu:

Tulevassa roolissasi olet keskeisessä asemassa projektien toteutuksessa, joten odotamme sinulta vankkaa kokemusta projektipäällikön tehtävistä. Vaikka työskentelemme joustavasti etänä, arvostamme yhdessä tekemistä ja lähijohtamistaitoja. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset vahvaa paikallistuntemusta, halua kehittyä työssäsi, positiivista asennetta ja käytännönläheistä otetta. Lisäksi odotamme moderneja IT-taitoja ja kokemusta tai koulutusta LVI-alalta, jotka ovat avainasemassa tehtävässä menestymisessä.

Mitä voimme tarjota sinulle:

Tule mukaan kehittämään liiketoimintaamme! Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden ansaita tulospalkkiota onnistumisistasi. Työhyvinvointisi tueksi tarjoamme lounas-, liikunta- ja sairausvakuutusedut. Lisäksi tarjoamme erinomaisen tilaisuuden urakehitykseen, kasvamiseen esihenkilönä ja ammattitaidon kehittämiseen omien vahvuuksiesi mukaisesti.

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Amiko henkilöstöpalveluiden kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Teerioja 040 739 6365 tai johanna.teerioja@amiko.fi

Kiinnostuitko? Jätä meille hakemuksesi heti tai viimeistään 11.8.2024. Toimi nopeasti, sillä edistämme valintaprosessia jo hakuajalla.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Ulkomaanliikenteen hoitaja Helsinkiin

Vakituinen • Kokoaikainen
Uusimaa • Toimistotyö
Haku päättyy 28.07.2024

Projektiassistentti, Paattimaakarit Oy

Vakituinen • Kokoaikainen
Varsinais-Suomi • Toimistotyö
Haku päättyy 08.08.2024

Toimistosihteeri

Suorahaku • Kokoaikainen
Etelä-Savo • Toimistotyö
Haku päättyy 30.07.2024

Myyntiassistentti

Suorahaku • Kokoaikainen
Etelä-Savo • Toimistotyö
Haku päättyy 30.07.2024

Myyntipäällikkö teollisuuden toimialalle

Vakituinen • Kokoaikainen
Uusimaa • Toimistotyö
Haku päättyy 30.07.2024

Myyntipäällikkö logistiikan toimialalle

Vakituinen • Kokoaikainen
Uusimaa • Toimistotyö
Haku päättyy 30.07.2024
Scroll to Top