Vuorovastaavia Kanavan Kunkkuun

Oleko ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen osaaja, joka kaipaa kesäksi uusia tuulia? Saatamme etsiä juuri sinua!

Oletko positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen tekijä, jolta löytyy kokemusta tarjoilijan työstä? Nyt olisi oiva tilaisuus napata kesäksi loistava työpaikka!

Haemme asiakkaallemme VUOROVASTAAVIA Kanavan Kunkkuun kesäksi. Työ sisältää tarjoilutyön lisäksi vuoron operatiivinen ohjaus, eli vastaat siitä että homma toimii! Edellytämme tähän työhön aikaisempaa kokemusta alan töistä sekä kassatyöskentelystä. Toivomme sinun olevan positiivinen ja reipas tekijä, jolta ei hymy hyydy kiireen keskelläkään. Olet juuri se tyyppi kuka vastaa siitä, että asiakkaat lähtee ravintolasta hyvin mielin. Toivomme, että sinulta löytyy taskustasi hygieniapassi ja anniskelupassi sekä juomatuntemusta. Tehtävään tulee löytyä sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Työtä on tarjolla koko kesän. Tunteja sinulle on luvassa noin 25-37,5h/viikko. Aluksi työsuhde solmitaan sinun ja Amikon välille. Sinua odottaa monipuolinen kesätyö viihtyisässä työympäristössä. Palkka on sovittavissa osaamisesi mukaan.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja varmista itsellesi kesätyöpaikka! Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Joonalta, p. 050 3397633, joona.rantanen@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Päijät-Häme
  • Paikkakunta: Asikkala
  • Toimiala: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Haku päättyy: 07.07.2022 20:59
  • Työsuhde: Kesätyöntekijä
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: Sopimuksen mukaan
  • Paikkojen määrä: 2
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 38890336

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Joona Rantanen
henkilöstöassistentti
0503397633
joona.rantanen@amiko.fi