Viikonloppu- ja iltatyö elintarviketeollisuudessa

Viikonloppu- ja iltatyötä tarjolla!

Haetko lisätyötä iltoihin tai viikonloppuihin? Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle tai lisätienestejä kaipaavalle henkilölle, joka haluaa työskennellä tuotantotehtävissä.

Asiakasyrityksemme kaipaa reippaita elintarviketyöntekijöitä apukäsiksi panini- ja ohutleipärullakeittiöön Ulvilaan. Työnkuva on pääasiassa tuotantotyötä elintarvikelinjalla, johon sisältyy tuotteiden valmistamista ja pakkaamista. Tehtävään annetaan perehdytys.

Työ sopii henkilölle, joka nauttii käsillä tekemisestä sekä siitä, että puuhaa riittää koko työpäivän ajaksi. Arvostamme positiivista asennetta, tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä suoriutua itsenäisesti työtehtävistä. Elintarvikealan koulutus tai aikaisempi työkokemus elintarvikealalta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Sen sijaan hygieniapassi on oltava suoritettuna.

Työ on seisomatyötä, joten hyvä fyysinen kunto on eduksesi tehtävässä suoriutumiseen. Työskentely-ympäristö on viileä, +6-asteinen, tuotantotila. 

Töiden aloitus on joustava ja työvuorot sovitaan yhdessä työntekijän kanssa.

Mikäli uskot olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi verkkosivujemme kautta tai ole suoraan yhteydessä meihin, Lilja p. 050 5300556 / lilja.tikka@amiko.fi tai Kati p. 050 5110479 / kati.laine@amiko.fi.

Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä puhelimitse jo hakuaikana.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Satakunta
  • Paikkakunta: Pori, Ulvila
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 20.10.2022 21:00
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Osa-aikainen
  • Palkkaus: Elintarvikealan tes
  • Paikkojen määrä: 2
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 46182583

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Lilja Tikka
Henkilöstökonsultti
0505300556
lilja.tikka@amiko.fi