In English
In English

Etsimme asiakkaallemme VIHERRAKENTAJIA pääkaupunkiseudulle kesäkaudeksi 2024

Viherrakentajana työskentelet monipuolisissa tehtävissä, joihin kuuluu mm. rakentamis-, istutus-, leikkaus-, hoito- ja uudistustyöt. Työ sopii sinulle, joka viihdyt käytännön ulkotöissä. Työtehtäviin kuuluu viheralueiden hoito ja rakentaminen. Osaat myös erilaisten koneiden käytön, sinulta löytyy eri kasvientuntemusta, osaat viheralueiden rakentamisen, eri kasvien viljelyn ja hoidon.

Tarjoamme monipuolisen työn. Teemme töitä puutarha-alan tunnetuimpien toimijoiden kanssa, ja kauttamme pääset mitä moninaisempiin työtehtäviin.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta sekä tiimityöskentelytaitoja. Työssäsi ajat asiakkaamme autolla tai omalla, joten hakijalta odotetaan löytyvän B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus on eduksi. Hakijoilta edellytämme myös erinomaista suomen kielen taitoa ja työturvallisuuskortti luetaan myös eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Vihertyöntekijä

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Maa- ja metsätalous/puutarha-ala
Haku päättyy 29.04.2024
Scroll to Top