Varastotyöntekijöitä Tammiston Giganttiin

Etsimme reippaan asenteen omaavia tyyppejä varastotyöhön Tammiston Giganttiin, lue lisää ja hae!

Oletko tehokas ja oma-aloitteinen tekijä, joka on kiinnostunut sekä varastotyöstä että asiakaspalvelusta? Onko kodinkoneet ja elektroniikka sinulle tuttua? Kiinnostavatko sinua monipuoliset tehtävät nuorekkaassa ympäristössä? Jatka lukemista, meillä on sinulle hommia tarjolla!

Haemme asiakkaallemme Vantaan Tammiston Giganttiin asiakaspalveluhenkisiä VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ. Varastotyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu, keräily, hyllyttäminen, tavaran vastaanotto sekä muut varaston tehtävät. Aiempi kokemus varastotyöstä ja asiakaspalvelusta katsotaan eduksi – erityisen hienoa, jos sinulta löytyy kokemusta näistä kaikista! Mikäli kokemusta ei löydy, älä jätä hakemusta laittamatta, sillä asenne ratkaisee työssä onnistumisen; olethan siis positiivinen ja motivoitunut työtä kohtaan. Lisäksi odotamme joustavuutta sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön kaupan aukioloaikojen mukaisesti.

Työ alkaa sopimuksen mukaan – mitä pikemmin voit aloittaa, sen parempi – ja asiakkaamme tarjoaa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen. Työtä on tarjolla keskimäärin 25 h/viikko. Tarjoamme sinulle vakaan ja vastuullisen työnantajan ja monipuoliset uramahdollisuudet. Saat työhösi jatkuvan tuen ja ajantasaiset koulutukset, sillä työnantaja haluaa panostaa ammatilliseen kehittymiseesi.

Kolahtiko? Lähetäthän työhakemuksen verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa tästä itsellesi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteyksissä Amikon Jasmiinaan, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

  • Alue: Uusimaa
  • Paikkakunta: Espoo, Helsinki, pk-seutu, Vantaa
  • Toimiala: Logistiikka/Kuljetus
  • Haku päättyy: 26.09.2021 20:59
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Osa-aikainen
  • Palkkaus: TES
  • Paikkojen määrä: 2
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
  • Ilmoitusnumero: 26161014

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Jasmiina Kumpulainen
Henkilöstökoordinaattori
050 330 2258
jasmiina.kumpulainen@amiko.fi