Varastotyöntekijä teräshallille

Kiinnostaisiko työt teräshallilla? Ei aiempaa kokemusta? Ei hätää! Tehtävässä menestyminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai koneista.

Polarputki Oy etsii tiimiinsä varastotyöntekijää Vantaalla sijaitsevaan teräspalvelukeskukseen.

Ketä me olemme

Polarputki Oy on alalla jo vuodesta 1973 asti toiminut yritys, joka myy terästuotteita ja palveluja Suomen konepaja- ja telakkateollisuudelle. Vantaalla sijaitseva teräspalvelukeskus toimittaa teräkset koko Suomen alueelle. Vantaan teräspalvelukeskuksen varastotiimimme koostuu monipuolisista osaajista, joita yhdistää rento tekemisen meininki sekä huolellinen ja tarkka työote. Tilanteen sitä vaatiessa olemme valmiita tarttumaan rivakasti toimeen, auttamaan kaveria sekä joustamaan puolin ja toisin. Mikäli tunnistat itsesi tästä kuvauksesta ja olet kiinnostunut varastoalan töistä, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten!

Mitä me teemme

Tässä tehtävässä työpäivät vietetään teräshallilla, jossa työtehtäviin kuuluu teräksen/teräsputkien pakkaus, siirtäminen ja sahaaminen. Teräksen käsittely on pääasiassa koneellista, eli käytössäsi on erilaisia nostureita kuten trukki ja siltanosturi. Osa pienemmistä siirroista tehdään käsin, joten tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävässä menestyminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai koneista. Työhön perehdytetään huolellisesti, joten voit olla vasta varastouraasi aloitteleva motivoitunut tulevaisuuden lupaus, tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Aikaisempi kokemus varastolta ja trukin käytöstä katsotaan eduksesi. Työtä tehdään 2-vuorossa arkisin. Tehtävä on aluksi määräaikainen Amikon kautta, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus määräaikaisuuden jälkeen työllistyä suoraan Polarputkelle. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Miten haet meille

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta hae tehtävään jättämällä hakemuksesi Amikon (www.amiko.fi) kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt alkavat elo-syyskuun vaihteessa.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

  • Alue: Uusimaa
  • Paikkakunta: Vantaa
  • Toimiala: Logistiikka/Kuljetus
  • Haku päättyy: 28.08.2022 20:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: Sopimuksen mukaan.
  • Paikkojen määrä: 2
  • Työ alkaa: Elo-syyskuun vaiheessa.
  • Ilmoitusnumero: 20758907

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Henna Kivakka
Seniorkonsultti
0503311733
henna.kivakka@amiko.fi