In English
In English

Vääksyn Konepiste Oy on maan johtaviin veneilyalan yrityksiin kuuluva kasvava ja vakavarainen yritys. Veneiden ja venemoottoreiden lisäksi Vääksyn Konepiste myy ja huoltaa mm. vesijetit, mönkijät sekä moottorikelkat yli 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla ympäri vuoden. Alan tunnetuimmat ja arvostetuimmat merkit löytyvät Vääksyn Konepisteestä.

Haemme asiakkaallemme Vääksyn Konepiste Oy:lle VARAOSA-/HUOLTOMYYJÄÄ Vääksyyn.

Työtehtäväsi on venehuollon asiakaspalvelussa. Toimenkuva on monipuolinen, pitäen sisällään varaosien myyntiä, huoltojen varausta ja huolehtia että huoltotyöt tulee ajallaan valmiiksi. Tehtävässä pärjätäksesi tarvitset töiden organisointikykyä, asiakaspalvelu asennetta ja täsmällistä tapaa toimia aikataulujen suhteen. Työssä tulet käyttämään useampaa varaosaohjelmaa sekä muita tehtävään liittyviä ohjelmistoja, joten atk-taidot pitää olla hyvällä tasolla. Ohjelmistojen käyttöön ja työtehtäviin saat hyvän perehdytyksen. Katsomme eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. 

Työpaikkasi tulee olemaan veneiden huoltopiste, missä on myös veneiden talvisäilytys. Alkuun työllistyt Amikon työntekijäksi ja töiden sujuessa siirryt asiakkaan kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Työpaikkaa voit hakea sivujemme kautta, osoitteessa www.amiko.fi. Lisätietoja saat Amikon Mikalta, 050 463 2668, mika.niemi@amiko.fi 


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Ammattitaitoinen Koneasentaja Nastolaan

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 13.12.2023

Automaatioasentaja, Sähköasentaja

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 10.12.2023

Huoltoasentaja Pääkaupunkiseudulle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 09.12.2023

Ammattitaitoinen LVI-/Putkiasentaja Espooseen

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 10.12.2023

Sähkö- ja porttiasentajaa Teknoinfra oy:lle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 10.12.2023

IV-asentajaa pk-seudulle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 10.12.2023
Scroll to Top