Valimotyöntekijä (maalaus)

VALIMOTYÖNTEKIJÄ (maalaus)

Oletko työurasi alkutaipaleella oleva tyyppi, tai muuten vain työelämään uusia tuulia kaipaava tekijä? Löytyykö sinulta rautainen asenne ja intoa oppia uutta? Jatka lukemista, etsimme juuri sinua!

Etsimme asiakkaallemme VALIMOTYÖNTEKIJÖITÄ Karkkilaan. Tulevassa työssäsi teet rautavalujen kastomaalausta ja olet näin tärkeä osa isompaa tuotantoketjua. Työssäsi pääset käyttämään erilaisia nostimia, joten opit varmasti paljon uusia taitoja. Aiempaa kokemusta ei työstä vaadita, sillä saat kattavan perehdytyksen työhösi; hyvä asenne on työssä kultaakin kalliimpaa! Työssä pärjätäksesi sinulta tulee löytyä perus hyvä fyysinen kunto sekä suomen tai englannin kielen taito, eikä rutiininomainen työ ole sinulle ongelma.

Työt alkavat mahdollisimman pian, ja luvassa on vakituinen työ kehittyvässä yhtiössä, mukavia työkavereita unohtamatta.

Kolahtiko? Lähetä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi työ! Aloitamme haastattelut jo hakuaina ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten saatat kuulla meistä ennemmin kuin arvaatkaan. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jani…

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Kanta-Häme, Uusimaa
  • Paikkakunta: Forssa, Hattula, Humppila, Karjalohja, Karkkila, Lohja, Loppi, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, pk-seutu, Pornainen, Tuusula
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 09.12.2021 22:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: Sopimuksen mukaan
  • Paikkojen määrä: 10
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 34235608

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Jani Nyman
Henkilöstö­koordinaattori
050 367 0432
jani.nyman@amiko.fi