Vaihetyöntekijä

Nautitko hurtista huumorista ja mukavasta työilmapiiristä? Olet oma-aloitteinen ja ahkera? Olet motivoitunut työntekoon ja pidät uusista haasteista? Hienoa! Meillä saattaisi olla sinulle töitä!

Nautitko hurtista huumorista ja mukavasta työilmapiiristä? Olet oma-aloitteinen ja ahkera? Olet motivoitunut työntekoon ja pidät uusista haasteista? Hienoa! Meillä saattaisi olla sinulle töitä!

Haemme asiakkaallemme VAIHETYÖNTEKIJÄÄ siistiin sisätyöhön Ruovedelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tässä työssä keskityt tuotteiden kokoonpanoon jossa tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa. Eduksesi katsotaan puutekniikka-alan koulutus, piirrustustenlukutaito sekä aikaisempi kokemus mittalaitteiden käyttämisestä. Aikaisempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä sinut perehdytetään tehtävään. Tärkeää on myös halu ja motivaatio tehdä työtä. 

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, ahkera ja hänellä pysyy myös työkalut kädessä. Olet positiivinen tiimipelaaja, joka huomio myös työkaverit. Sinua odottaa mukava ja rento työyhteisö.

Työ on 2-vuorotyö ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi.

Kolahtiko?

Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Keski-Suomi, Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Juupajoki, Keuruu, Kuhmoinen, Mänttä-Vilppula, Multia, Orivesi, Ruovesi, Virrat
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 17.08.2022 21:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 43492488

Hae tätä työpaikkaa!