Työnjohtaja teollisuuden kunnossapitoon

Työnjohtaja haussa pitkäaikaiseen työsuhteeseen teollisuuden kunnosspidon projekteihin

Asiakkaamme etsii TYÖNJOHTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työssäsi toimit työnjohtajana teknisiä palveluita tarjoavassa porilaisessa yrityksessä, ja työnkuvasi sisältää sekä työmaiden työnjohtoa että ns. toimistotehtäviä. Asiakkaamme palveluihin kuuluu monipuolisesti teollisuuden kunnossapitoa sekä kiinteistöteknisiä palveluita sisältäen rakennus- ja saneeraustöitä sekä asennus-, huolto-, korjaus- ja purkutöitä. Työkohteet sijaitsevat ympäri Suomea.

Edellytämme alan tuntemusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työnjohtajan tehtävässä menestyy organisointitaitoinen henkilö, joka hallitsee kokonaisuudet ja omaa riittävät tietotekniset taidot. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä koordinoit luontevasti työtehtäviä. Ehdottoman tärkeää on matkustusvalmius, sillä työmaita on ympäri Suomen.

Tarjoamme pitkäaikaisen työpaikan vakavaraisessa ja kasvavassa organisaatiossa sekä osaavan tiimin tuen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus verkkosivujemme www.amiko.fi kautta ja nappaa itsellesi uusi työpaikka! Halutessasi voit laittaa hakemuksen myös sähköpostilla osoitteeseen kati.laine@amiko.fi Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Satakunta
  • Paikkakunta: Pori
  • Toimiala: Rakennus- ja purkuala
  • Haku päättyy: 13.10.2022 20:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: sopimuksen mukaan
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 46069454

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Kati Laine
Henkilöstökonsultti
0505110479
kati.laine@amiko.fi