Amiko Työkykypalvelut Oy hakee työkykyvalmentajaa toteuttamaan ammatillisen kuntoutuksen palveluita työeläke-, liikenne- sekä tapaturmavakuutusyhtiöille.

Amiko Työkykypalvelut Oy on osa valtakunnallisesti ja kansainvälisesti toimivaa Amiko Groupia. Konsernin toimialoina ovat mm. henkilöstöpalvelut sekä psykometrisiä henkilöarviointipalveluja tuottava Amiko Analysis Oy. Tutustu meihin sivuillamme www.tyokykypalvelut.fi sekä www.amiko.fi.

Työkykyvalmentajana toimit yhteistyössä kuntoutusasiakkaiden kanssa etsien työ- ja toimintakyvylle soveltuvia työkokeilu-, opiskelu- tai työpaikkoja. Työhösi sisältyy myös uudelleenohjauspalveluita, joilla tuemme yritysasiakkaitamme sekä työttömien työnhakijoiden työhönvalmennusta.

Toimit osana valtakunnallista tiimiämme. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat ”must”, koska olet kuntoutusasiakkaiden lisäksi tekemisissä eri toimialojen työnantajien, oppilaitosten, Kelan, TE-toimistojen sekä työterveyshuollon kanssa. Olet asiantuntija, jolta löytyy myös huumorintajua ja tarvittaessa ”MacGyvermäistä” otetta etsiä soveltuvia urapolkuja.

Edellytämme kokemusta ammatillisen kuntoutuksen ohjauksesta, jota olet kartoittanut  toteuttamalla palveluita Kelalle, Kevalle, liikenne- ja vahinko- tai työeläkeyhtiöille. Sinulla on soveltuva, vähintään amk-tasoinen koulutus sosiaali- ja terveysalalta tai muulta soveltuvalta alalta.

Toimipisteesi on ensisijaisesti Turun toimistomme ja työskentelyalueena Varsinais-Suomi ja mahdollisuuksien mukaan Satakunta sekä pääkaupunkiseutu.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja haluat työskennellä meillä työkykyvalmentajan tehtävässä, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen verkkosivuillamme. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Mainitsethan myös haetko kokoaikaista vai osa-aikaista työtä. Molemmat vaihtoehdot ovat mahdollisia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Amiko työkykypalvelujen toimialajohtaja Olli Pitkänen, 050 3112298, olli.pitkanen@amiko.fi.

to 24.11. klo 9-10, to 1.12. klo 9-10 ja to 15.12. 9-10

Hae tätä työpaikkaa!

  • Alue: Varsinais-Suomi
  • Paikkakunta: Turku
  • Toimiala: Sosiaali- ja terveysala
  • Haku päättyy: 04.12.2022 22:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 48153280

Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!