Työhön osallistuva TYÖNJOHTAJA.

Haemme asiakkaallemme työhön osallistuvaa TYÖNJOHTAJAA

Haemme asiakkaallemme työhön osallistuvaa TYÖNJOHTAJAA

Haemme rakennusalalle kovaa ammattilaista. Työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille. Toimenkuvaasi kuuluu työhön osallistuminen, töiden organisointi, tarjouslaskenta, aikataulutus ja muut työnjohtamisen tehtävät. Sinulla on myös alalta koulutusta ja kovaa osaamista. Katsomme eduksesi jos sinulla on Rakennusmestarin tai Rakennusinsinöörin koulutus. Toiminta alueena on Kymenlaakso ja Pääkaupunkiseutu. Yrityksen toimisto on Kouvolassa. 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii toimeen tarttumista ja sovittujen asioiden loppuun viemistä, organisointi- ja päätöksentekokykyä sekä paineensietokykyä. Tehtävässä tarvitaan lisäksi hyvää ulosantia, hyvää suullista kommunikaatiokykyä. Sinulla täytyy olla myös kyky toimia esimiehenä ja hoitaa sitä vastuullisesti. Työ on likkuvaa, aina työmaatilanteiden mukaan. Työtiimisi koko vaihtelee aina työkannan mukaan. Sinulla pitää olla myös voimassa oleva työturvallisuuskortti. 

Työhakemuksen palkkatoiveineen voit täyttää suoraan sivuillamme. Lisätietoja tehtävästä Amikon Mikalta, 0504632668, mika.niemi@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Kymenlaakso
  • Paikkakunta: Kouvola
  • Toimiala: Rakennus- ja purkuala
  • Haku päättyy: 18.04.2021 20:59
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä
  • Ilmoitusnumero: 30764954
Hae paikkaa: Työhön osallistuva TYÖNJOHTAJA.

Kysy lisää

Mika Niemi
henkilöstökoordinaattori
050 463 2668
mika.niemi@amiko.fi