In English
In English

Etsimme asiakkaallemme kokemuksen omaavaa TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Asiakkaamme on huolintaan, overseas-toimintoihin ja lämpösäädeltyihin kuljetuksiin erikoistunut suomalainen kuljetus- ja varastointikonserni. Kasvava yhtiö tuottaa laadukkaita logistiikkapalveluja sekä kokonaisvaltaisia ratkaisuja erikoistuotteille kotimaassa ja ulkomailla. 

Työssäsi vastaat pakastus, pakkas- ja viileävarastointitoiminnasta kokonaisvaltaisesti. Osaat tarvittaessa ajaa sekä työntömasto- että vastapainotrukkia ja sinulla on myös teknistä osaamista.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta varasto-ja lähettämö työstä. Aiempi esimiestehtävissä toimiminen edesauttaa menestymistä tässä roolissa ja sinulta löytyy sopivasti positiivista Can do -asennetta ja ennakkoluulottomuutta. Puhut ja kirjoitat sujuvaa englannin kieltä.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen, työllistyt suoraan asiakkaallemme. Työtä tehdään arkisin yhdessä vuorossa, toivomme kuitenkin joustavuutta ruuhka-aikana.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi.

Tarjoamme sinulle hyvät edellytykset työskennellä ja kehittyä alallaan merkittävän ja jatkuvasti kasvavan yhtiön palveluksessa …innostavassa, kannustavassa ja hyväntuulisessa työyhteisössä.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Vaihtolava-autonkuljettaja

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Logistiikka/Kuljetus
Haku päättyy 14.12.2023

Keräilijä yövuoroon

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Logistiikka/Kuljetus
Haku päättyy 12.12.2023

Keräilijä

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Logistiikka/Kuljetus
Haku päättyy 12.12.2023

Kuorma-autonkuljettaja

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pohjois-Pohjanmaa • Logistiikka/Kuljetus
Haku päättyy 10.12.2023

Kuorma-autokuski/jakeluautokuski

Määräaikainen • Osa-aikainen
Pohjois-Pohjanmaa • Logistiikka/Kuljetus
Haku päättyy 10.12.2023

Jakeluautonkuljettaja

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pohjois-Pohjanmaa • Logistiikka/Kuljetus
Haku päättyy 10.12.2023
Scroll to Top