Turvalaiteasentaja

VANTAAN TIIMIIN HAETAAN TURVALAITEASENTAJAA

Turvakolmio etsii joukkoonsa Vantaa TURVALAITEASENTAJAA hoitamaan sähköisten turvajärjestelmien asennus- ja kunnossapitotehtäviä pääkaupunkiseudulle. Tehtävässäsi pääset tekemisiin monipuolisesti eri järjestelmien kanssa niin turvatekniikka-, videovalvonta-, kulunvalvonta- kuin rikosilmoitinjärjestelmien saralla.

 

Tehtäviisi kuuluu näiden laitteiden ja järjestelmien huolto-, asennus-, ohjelmointi-, ylläpito- ja käyttöönottotehtäviä ja tulet liikkumaan erilaisissa kohteissa pääkaupunkiseudulla sekä ajoittain muualla Etelä-Suomessa.

 

Tarjoamme sinulle paikan kannattavasta ja kasvavasta yrityksestä, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Turvakolmiossa arvostamme avointa, reilua ja joustavaa ilmapiiriä sekä positiivista henkeä. Meitä turvakolmiolaisia on noin sata, ja työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Siksi henkilöstöetuihimme kuuluu mm. liikuntaharrastuksen tukeminen, lounasetu sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Tarjoamme laadukkaat työvälineet niin fyysisiin asennustehtäviin, ohjelmointitehtäviin kuin myös töiden raportointiin. Tehtävässä on mahdollisuus työautoon.

 

Ominaisuuksia, jotka ovat hyödyksi tehtävässä

 

kokemusta sähkö- ja/tai automaatioasennuksista

ymmärrystä tietoliikenneverkoista ja IP-teknologiasta

kokemusta sähköisistä lukitusjärjestelmistä

kykyä itsenäiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn muuttuvissa olosuhteissa sekä hyvää paineensietokykyä

teknistä ongelmanratkaisukykyä ja tarkkuutta

asiakaspalveluhenkisyyttä

Lisäksi edellytämme nuhteetonta taustaa sekä ajokorttia. Työsuhteen alkaessa haemme työntekijälle turvasuojaajakortin.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus verkkosivujemme www.amiko.fi kautta ja nappaa itsellesi uusi työpaikka! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon henkilöstökoordinaattori Jani Nyman, p. 050 367 0432, jani.nyman@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Itä-Uusimaa, Uusimaa
  • Paikkakunta: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Mäntsälä, Myrskylä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, pk-seutu, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti
  • Toimiala: Asennus/huolto
  • Haku päättyy: 08.11.2021 22:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: Sopimuksen mukaan
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 34177989

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Jani Nyman
Henkilöstö­koordinaattori
050 367 0432
jani.nyman@amiko.fi