In English
In English

Oletko fyysisestä työstä nauttiva tyyppi, jolla on kesän 2024 suunnitelmat vielä auki? Voisiko monipuolinen työ, missä pääset näkemään oman kädenjälkesi olla sinun juttusi?

Haemme asiakkaallemme Versowood Oy:lle hyvällä asenteella varustettuja TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Riihimäelle kesäksi. Työnkuvaasi kuuluu erilaisia, joskus fyysisiäkin tuotantotöitä esimerkiksi kokoonpanotöiden ja linjastolla työskentelyn parissa, joten hyvä kunto on perusedellytys työssä menestymiseen. Haluaisitko sinäkin päästä osaksi työyhteisöä, missä tehdään hommia hyvällä meiningillä?

Tarjoamme työntekijöillemme merkityksellisen, mukavan ja inspiroivan työympäristön, jossa he voivat kehittää taitojaan ja saavuttaa tavoitteitaan yhdessä tiimin kanssa. Yrityskulttuurimme perustuu yhteistyöhön, avoimuuteen ja rehellisyyteen, ja pyrimme luomaan ilmapiirin, jossa jokainen työntekijä tuntee olevansa osa yhteistä päämäärää. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja töitä sinulle on tarjolla alustavasti 1.9. saakka. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, kaikilta tekijöiltä toivotaan kuitenkin valmiutta 3-vuorotyöhön. 

Etsimme ennen kaikkea tarkkoja ja täsmällisiä henkilöitä, jotka suhtautuva työn tekemiseen intohimoisesti. Mikäli sinulta löytyy kokemusta teollisuuden tai rakennusalan töistä, katsotaan se eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä; saat työhösi hyvän perehdytyksen, joten kunhan olet valmis oppimaan uutta, kantaa se tässä työssä pitkälle!

Jos olet etsimämme tekijä, niin jätäthän hakemuksen sivuillamme osoitteessa www.amiko.fi mahdollisimman pian ja nappaa uusi työ kotimaisen metsäteollisuuden edelläkävijäyhtiöstä, missä uskotaan onnellisiin työntekijöihin niin työssä kuin vapaa-ajallakin! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Milja, 050 367 4745, milja.salonen@amiko.fi


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Tuotantotyöntekijöitä Versowood Oy:lle, kesätyö

Kesätyöntekijä • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Muut alat
Haku päättyy 21.07.2024

Järjestyksenvalvojia urheilutapahtumaan Lahteen

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Muut alat
Haku päättyy 28.07.2024

Quality Manager / Specialist

Suorahaku • Kokoaikainen
• Muut alat
Haku päättyy 01.01.1970
Scroll to Top