Tuotantotyöntekijöitä lasinvalmistukseen

Etsimme asiakkaallemme tuotantoon reippaita tekijöitä lasinvalmistuksen vaihetöihin.

Hei sinä tuotannon työtehtävistä kiinnostunut, etsimme lasinvalmistuksen parissa työskentelevälle asiakkaallemme uusia hyviä tyyppejä täydentämään heidän työyhteisöään. Voisitko se olla sinä?

Olet innokas oppimaan uusia asioita ja teet työtä ahkeralla otteella. Sinulle mukava tapa työskennellä on käsillä tekeminen ja työsi tuloksen ihasteleminen. Sinulle sopii myös fyysisesti ajoittain raskas työnteko, ja painavien tavaroiden nostaminen on sinulle mukavaa vaihtelua pöytätasolla työskentelyyn. Sinun työtehtäviäsi tulee olemaan mm. lasin hionta, kokoonpanotyöt sekä alumiinisahaus. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta puu- tai metallialalta, mutta jos sinulla sitä on ehtinyt kertyä, mainitsethan sen hakemuksessasi. 

Työt alkaisivat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, viimeistään kesäkuussa. Työt jatkuvat marraskuulle asti, mahdollista myös elokuun loppuun. Työtä tehdään päivätyönä, mutta toivomme myös valmiutta 2-vuorotyöhön ja työpaikka sijaitsee hyvien bussiyhteyksien varrella.

Jos koet olevasi etsimämme työhön tarttuva tekijä hyvällä asenteella maustettuna, jätäthän hakemuksen verkkosivuillamme. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kestäessä. Lisätietoja saat Amikon Tomilta, p. 0503796545, tomi.kayhko@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Päijät-Häme
  • Paikkakunta: Lahti
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 05.09.2022 20:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: TES
  • Paikkojen määrä: 5
  • Työ alkaa: mahdollisimman pian
  • Ilmoitusnumero: 37168903

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Tomi Käyhkö
Henkilöstökonsultti
0503796545
tomi.kayhko@amiko.fi