In English
In English

Etsimme asiakasyrityksellemme Pyhtäälle motivoituneita ja kehittymishaluisia tuotantotyöntekijöitä kesätöihin! Asiakasyritys on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka keskittyy ympäristöystävällisten pakkausratkaisujen kehittämiseen ja tuottamiseen. Tuotannon kasvaessa etsimme henkilöitä, jotka eivät pelkää tarttua toimeen, ja ovat valmiita oppimaan uutta ja haluaa kasvaa kanssamme.

Eduksesi katsotaan kädentaidot, sillä työtä tehdään pitkälti käsityönä. Lisäksi käytössä on myös muun muassa robottinaulaimia yms, joita työntekijät operoi. Työ sisältää tuotantoprosessiin osallistumista, sekä pakkausratkaisujen valmistusta. Työssä on ensiarvoisen tärkeää noudattaa turvallisuusmääräyksiä, sekä työturvallisuutta koskevia ohjeistuksia. Eduksi katsotaan myös työturvallisuuskortti.

Tarjoamme vakaan työn, mielekkään työympäristön sekä rempseän työyhteisön. Palkkaus puusepänteollisuuden työehtosopimuksen mukainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuussa, ja jatkuvat syyskuun loppuun.  

Jos olet valmis haastamaan itsesi, oppimaan uutta ja haluat olla osa menestystarinaa, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulomakkeen kautta verkkosivuillamme www.amiko.fi Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikkoja sitä mukaan. 

Tule mukaan tiimiimme ja auta meitä luomaan kestäviä ratkaisuja tulevaisuuteen!


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Tuotantotyöntekijä Lieksaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pohjois-Karjala • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 26.06.2024

Metalliasentaja Kouvolaan

Määräaikainen • Osa-aikainen
Kymenlaakso • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 27.06.2024

Koneenhoitaja teollisuuteen

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 26.06.2024

Hitsaaja

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 25.06.2024

Elintarviketyöntekijä tuotantoon Kouvolaan!

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 30.06.2024

Hitsaajia Seinäjoen alueelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Etelä-Pohjanmaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 27.06.2024
Scroll to Top