Tuotantotyöntekijöitä Ferrum Steelille Seinäjoelle

Omaatko metalliteollisuuden taitoja? Oletko tottunut itsenäiseen työhön työskennellen samalla yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa? Sinulta löytyy kuvienlukutaitoa, tarkkuutta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta?

Haemme asiakkaallemme Ferrum Steelille oma-aloitteisia ja reippaasti työhön tarttuvia tuotantotyöntekijöitä (leikkaus poltto, plasma, laser, koneistus, särmäys, tavaroiden keräys ja hitsaus).

Hakijalla voi olla aikaisempaa kokemusta ja koulutusta alalta, mutta motivaatio/innokkuus oppia tuotantokoneiden käyttäjäksi riittää. 

Sen sijaan kuvanlukutaito tulisi löytyä yhdessä hyvän hahmotuskyvyn kanssa!

Myöskään positiivisesta asenteesta ja huolellisesta kädenjäljestä ei ole työssä haittaa.

Työt alkavat Amikon määräaikaisella sopimuksella, jonka jälkeen sinulla on osaamisesi ja kehittymiskykysi näytettyä mahdollisuus työllistyä asiakkaamme omaksi työntekijäksi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, hae meille heti. Haastattelut alkavat jo hakuaikana ja tehtävään tullaan palkkaamaan tekijät pikaisesti. Täytä hakemus osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Amikolla sinua palvelee:

Rami Koivisto, 050 550 7633, rami.koivisto@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Etelä-Pohjanmaa
  • Paikkakunta: Seinäjoki
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 11.10.2022 21:00
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: Sopimuksen mukaan
  • Paikkojen määrä: 10
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 44270003

Hae tätä työpaikkaa!