Tuotantotyöntekijä Vääksyyn

Innostutko puuteollisuudesta? Teetko työsi hyvällä fiiliksellä? Oletko fyysisesti hyvässä kunnossa?
Jatka lukemista, sillä me etsimme asiakkaallemme Jeld-Wen Suomi Oylle Vääksyyn TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ ovien kokoonpanoon.

Innostutko puuteollisuudesta? Teetko työsi hyvällä fiiliksellä? Oletko fyysisesti hyvässä kunnossa?
Jatka lukemista, sillä me etsimme asiakkaallemme Jeld-Wen Suomi Oylle Vääksyyn TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ ovien kokoonpanoon.

JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin. Suomen pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Vääksyssä. Ovitehtaamme toimivat Vääksyssä ja Kuopiossa. JELD-WEN Suomi Oy työllistää yhteensä noin 280 henkilöä Suomessa.

Sinun työtehtäviisi tulee kuulumaan tuotantotyöntekijän tehtävät kokoonpanovaiheissa ovia valmistavalla tehtaalla. Tehtäviin kuuluvat mm.koneiden ja laitteiden käyttöä, kokoonpanon vaihetöitä, laadunvalvontaa, pakkaustöitä, viimeistelyä ja tuotteiden siirtoa tuotannossa. Sinun ei tarvitse olla vuosien kokemuksen omaava ammattilainen. Voit toki olla, mutta sinulla voi olla myös intoa kehittyä alan ammattilaiseksi. Jos sinulla kuitenkin on kokemusta puuteollisuuden/teollisuuden parista tai alaan liittyvä koulutus(esim puuseppä, prosessinhoitaja) on tämä ehdottomasti suuri etu.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, ja työsuhteen alussa sinä saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin työparin kanssa.

Sinulta löytyy takataskustasi motivoitunut ja reipas asenne työntekoa kohtaan. Työ on fyysistä johon kuuluu nostot ja töissä ollaan jaloillaan työpäivät. Aluksi työllistyt puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteen Amikon kautta, josta on mahdollisuus jatkaa työntekoa asiakkaamme kirjoilla jopa vakituisessa työsuhteessa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, ja koet olevasi sopiva tekijä hommaan, niin jätä hakemuksesi pikimmiten. Lisätietoa saat Amikon Joonalta, p.050 3397633, joona.rantanen@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Päijät-Häme
  • Paikkakunta: Asikkala
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 16.08.2022 20:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: TES
  • Paikkojen määrä: 3
  • Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä
  • Ilmoitusnumero: 38204308

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Tomi Käyhkö
Henkilöstökonsultti
0503796545
tomi.kayhko@amiko.fi