In English
In English

Haemme puuteollisuusalan asiakasyrityksellemme Versowoodille tekijöitä puuteollisuuden vaativampiin tehtäviin Hartolaan. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa kokoonpanotehtäviä sekä tuotantolinjoilla työskentelyä, joten hyvä kunto on perusedellytys työssä menestymiselle. Haluaisitko sinäkin päästä osaksi työyhteisöä, missä tehdään hommia hyvällä meiningillä?

Tarjoamme työntekijöillemme merkityksellisen, mukavan ja inspiroivan työympäristön, jossa he voivat kehittää taitojaan ja saavuttaa tavoitteitaan yhdessä tiimin kanssa. Versowood Oy:n yrityskulttuuri perustuu yhteistyöhön, avoimuuteen ja rehellisyyteen, ja sinua odottaa työilmapiiri, jossa jokainen työntekijä tuntee olevansa osa yhteistä päämäärää.

Etsimme ennen kaikkea tarkkoja ja täsmällisiä henkilöitä, jotka suhtautuva työn tekemiseen intohimoisesti. Tehtävään valittavilta tekijöiltä toivomme aikaisempaa kokemusta puusepän tehtävistä, tai rakennusmiehen tehtävistä. Työssä käytät päivittäin erilaisia käsityökaluja, joten ovathan ne sinulle jo tuttuja. Kuvienlukutaitoa painotetaan sillä tulet päivittäin niitä lukemaan ja tulkitsemaan, ja töitäsi tekemään niiden pohjalta. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla vielä kokemusta puuteollisuudesta, mikäli sinulla löytyy vahvat pohjataidot tulet suoriutumaan tehtävästä loistavasti.

Työt alkavat toukokuussa, mahdollisesti jo huhtikuussa, ja pääset nauttimaan monipuolisesta tuotantotyöstä. Työsuhde solmitaan sinun ja Amikon välille alkuun 6kk määräaikaisella työsopimuksella, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua Versowoodin kirjoille. Työtunteja sinulle kertyy täydet 40 h/viikko. Osa tehtävistä on kahdessa vuorossa ja osa 3-vuorossa, ilmoitathan kumpi vuorotyö sinua kiinnostaa.

Jos olet etsimämme tekijä, niin jätäthän hakemuksen sivuillamme osoitteessa www.amiko.fi mahdollisimman pian ja nappaa työpaikka kotimaisen metsäteollisuuden edelläkävijäyhtiöstä, missä uskotaan onnellisiin työntekijöihin niin työssä kuin vapaa-ajallakin! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lue lisää Versowoodista työntajana: Versowood – kestävän kehityksen edelläkävijä – Amiko'


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Tuotantotyöntekijöitä Pyhtäälle

Vakituinen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 04.03.2024

Kokoonpanotyöntekijöitä Muurameen

Määräaikainen • Kokoaikainen
Keski-Suomi • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 03.03.2024

Elintarviketyöntekijöitä Itä-Helsinkiin

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 24.02.2024

Kesäksi asennus/tuotantotöihin!

Kesätyöntekijä • Kokoaikainen
Varsinais-Suomi • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 13.03.2024

Tuotantotyöntekijä, kesätyö

Kesätyöntekijä • Kokoaikainen
Varsinais-Suomi • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 06.03.2024

Polttoleikkaajan kesätyö Lapualla

Kesätyöntekijä • Kokoaikainen
Etelä-Pohjanmaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 04.03.2024
Scroll to Top