Tuotantotyöntekijä

Hei sinä oma-aloitteinen, innokas ja hyvässä fyysisessä kunnossa oleva tekijä, nyt olisi töitä tarjolla juuri sinulle Lahdessa!

Pyroll Pakkaukset on kotimainen pakkauskonserni, joka tuottaa vastuullisia ja ympäristöystävällisiä pakkauksia ja palveluita yhteensä yhdeksässä tehtaassa ympäri Suomen. Konsernimme on johtavien suomalaisbrändien luottokumppani ja asiakkaitamme ovat pääosin suomalaiset elintarviketeollisuuden yhtiöt. Pyroll työllistää noin 300 henkilöä ja liikevaihto oli vuonna 2020 noin 60 miljoonaa euroa.

Haemme nyt Lahden tehtaalle TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti tuotantokoneilla työskentely, mutta myös muut tuotantoa avustavat tehtävät. Aikaisempi työkokemus pakkausten parissa tai tekninen koulutus on sinulle ehdottomasti eduksi. Voit olla jo kokeneempi alan konkari tai urasi alkupuolella oleva motivoitunut tekijä. Kerro rohkeasti hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi.

Työssä menestyminen vaatii sinulta hyvää asennetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet oma-aloitteinen, töitä pelkäämätön ja innokas oppimaan uutta. Työtehtävät voivat olla fyysisesti raskaita, joten esimerkiksi painavien tavaroiden nostaminen ei ole sinulle ongelma.

Työsi alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Edellytämme hakijoilta vuorotyövalmiutta. Työllistyt asiakkaan omille kirjoille määräaikaiseen työsuhteeseen osaksi mukavaa 19 hengen tiimiä. Yritys tarjoaa työntekijöilleen muun muassa kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuurietuuden. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään Amikon kautta lähettämällä hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Tomi Käyhkö, 050 3796545 tomi.kayhko@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Päijät-Häme
  • Paikkakunta: Hollola, Lahti
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 23.08.2022 20:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: TES
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 42832226

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Tomi Käyhkö
Henkilöstökonsultti
0503796545
tomi.kayhko@amiko.fi