Tuotantotyöntekijä

Nautitko hurtista huumorista ja mukavasta työilmapiiristä? Olet ahkera ja haluat työskennellä monipuolisessa 3-vuorotyössä? Olet motivoitunut työntekoon ja pidät uusista haasteista? Hienoa! Meillä saattaisi olla sinulle töitä, lue lisää ja hae jo tänään!

Nautitko hurtista huumorista ja mukavasta työilmapiiristä? Olet ahkera ja haluat työskennellä arkisin yhdessä vuorossa? Olet motivoitunut työntekoon ja pidät uusista haasteista? Hienoa, lue lisää ja hae jo tänään!

Haemme asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Tampereelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työ on fyysisesti raskasta, jossa on paljon toistoa ja vaatii pitkäjänteisyyttä. Hakemallamme henkilöllä on hyvä fyysinen kunto, motivaatiota työtä kohtaan ja asenne oppia uutta sekä kehittää itseään ja ainakin LIHAKSIAAN.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, ahkera ja hänellä pysyy myös työkalut kädessä. Olet positiivinen tiimipelaaja, joka huomio myös työkaverit. Sinua odottaa mukava ja rento työyhteisö. Eduksesi katsotaan metallialanperustutkinto tai muu soveltuva tutkinto sekä aikaisempi kokemus tuotannon töistä.

Työtä tehdään 3-vuorossa.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kolahtiko?

Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Akaa, Kangasala, Kuhmalahti, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pälkäne, Pirkkala, Tampere, Valkeakoski, Vesilahti, Ylöjärvi
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 17.08.2022 21:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 4
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 43492201

Hae tätä työpaikkaa!