Tuotantotyöntekijä

Nappaa tästä itsellesi uusi työ! Jäitkö ilman opiskelupaikkaa? Olet oma-aloitteinen ja työkalut pysyvät käsissäsi? Hienoa! Lue lisää ja hae jo tänään!

Nappaa tästä itsellesi uusi työ! Jäitkö ilman opiskelupaikkaa? Olet oma-aloitteinen ja työkalut pysyvät käsissäsi? Hienoa! Lue lisää ja hae jo tänään!

Haemme asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Sastamalaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työhön motivoitunut ja positiivisen asenteen omaava henkilö, jolla on valmius 2-vuorotyöhön, SINUA ETSITÄÄN! Työssäsi saat tehdä tuotannon eri työtehtäviä monipuolisesti.

Asiakkaamme arvostaa aikaisempaa kokemusta kunnossapidon, mekaanisen asentajan tutkintoa tai esimerkiksi autoasentajan tutkintoa. Työssä vaaditaan hyvää peruskuntoa. Valituilla henkilöillä on työelämän- ja tiimityöskentelytaidot kunnossa ja haluat kehittyä monipuolisessa työssäsi. 

Palkkaus sopimuksen mukaan, työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Sastamala
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 24.08.2022 21:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 5
  • Työ alkaa: sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 43653174

Hae tätä työpaikkaa!