In English
In English

Haemme asiakkaallemme reipasta TRAINEE TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Pääset työskentelemään asiakkaamme uusissa työtiloissa. Työtehtäviisi kuuluvat mm. päivittäiset toimistotyöt laskutuksen ja palkanmaksujen parissa. Menestyäksesi tässä tehtävässä voit olla esimerkiksi olla toisen vuoden Tradenomi opiskelija ja sinulla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Työ on hektistä ja nopea tempoista, joten hakemamme henkilö on joustava, rohkea kysyäkseen neuvoja tarvittaessa sekä toimintatavat ovat järjestelmällisiä. Lisäksi olet luonteeltasi työssäsi tarkka, työtä pelkäämätön, oma-aloitteinen ja tulet toimeen muiden ihmisten kanssa.

Tarjoamme työn, jossa saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Työaika on maanantaista perjantaihin klo. 8-15.30 välillä tapahtuvaa. Työpaikka sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä.

Työ alkaa kesäkuun alussa jatkuen aina elokuun loppuun, kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Ulkomaanliikenteen hoitaja Helsinkiin

Vakituinen • Kokoaikainen
Uusimaa • Toimistotyö
Haku päättyy 25.02.2024
Scroll to Top