Pidätkö fyysisestä työstä ja koneiden käsittely on sinulle tuttua? Onko sinulla kokemusta betoniteollisuudesta tai olet alasta kiinnostunut tulevaisuudenlupaus? Asiakkaamme, Arkta Laatuseinä Oy etsii riveihinsä TORNINOSTURIKULJETTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Heinolaan.

Arkta Laatuseinä Oy on betonielementtitehdas Heinolassa. Heidän päätuotteitaan ovat asuntotuotannon matalan energian ulkoseinäelementit ja väliseinäelementit eri tekniikoilla toteutettuina (parvekkeet, perustukset, teräsbetoniset pilarit, palkit, porraselementit, tukimuurielementit). Tuotteiden korkean laadun takaavat ammattitaitoinen henkilökunta ja Inspectan SFS-sertifiointi. Paras osoitus osaamisesta ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet Etelä-Suomen suurimpien rakennusyhtiöiden kanssa jo vuodesta 1984. 

Etsitkö vastuullista tehtävää, missä pääset toteuttamaan omia taitojasi? Tässä työssä pääset tekemään monipuolisesti työtä, joka sekä fyysistä että äärimmäistä tarkkuutta vaativaa. Käsittelet materiaaleja, jotka ovat painavia ja usein pitkää, joten sinun ammattitaitosi pääsee loistamaan tehtävässä.

Sinun työtehtäviäsi tulee olemaan alhaalta ohjattavan torninosturin käyttö. Nostat koneella betonielementtejä varastoon ja lastaat autoon. Sinun vastuullasi on myös lastattavan kuorman suunnittelu, lastaus, vastaanotto, pakkaus, sekä elementtivaraston ylläpitotehtävät. Työsi vaatii siis tarkkuutta ja huolellisuutta. Sinulta löytyy noin 1-2 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti ja torninosturin kuljettajan ajolupa takataskussasi. Erilaisten trukkien ajotaito on eduksi tehtävässä. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkuutta tekijältään.

Vaikka sinulta löytyykin jo kokemusta torninosturin ja/tai elementtipuolen tehtävistä, niin saat myös hyvän perehdytyksen työhön. Kerrothan osaamisestasi kuitenkin tarkemmin hakemuksessasi!

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja työllistyt Arkta Laatuseinä Oy:n kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään päivätyönä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä ihmeessä hakemus sivuillamme www.amiko.fi. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

Lisätietoja työpaikasta

Tomi Käyhkö
Henkilöstökonsultti
0503796545
tomi.kayhko@amiko.fi

 • Alue: Päijät-Häme
 • Paikkakunta: Heinola
 • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
 • Haku päättyy: 05.04.2023 20:59
 • Työsuhde: Vakituinen
 • Työn laatu: Kokoaikainen
 • Palkkaus: TES
 • Paikkojen määrä: 1
 • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
 • Ilmoitusnumero: 52850385
 • Ilmoituksen pohja: MALLIPOHJA
 • Asiakasyritys: Arkta Laatuseinä Oy

Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!